otroligt men sant

Kan man sova genom en påminnelse på telefonen om att ta sina mediciner, en påminnelse om att man skall till tandläkaren klockan tie, en väckarklocka som ringer klockan halv tie  och på nytt två gånger till???

Joooo..det kan man. Det gjorde jag idag. Vaknade av att Ebbasen stod vid sängen och gnällde och slickade mig i ansiktet för att hon ville ut. Steg upp och såg på klockan. Anar ni känslan då jag såg att klockan var tie. Just då skulle jag ju vara hos tandläkaren.

Fick ringa henne och noligt erkänna att jag hade försovit mig.

Hon blev säkert inte glad, men hon är så snäll så hon bara sa att sånt kan hända, hon hade nog arbete att göra under den tiden och så fick jag en ny tid. Till klockan elva om nån vecka ;-).

Dagens in och ut lista:

Ut gick mina nya byxor som jag köpte igår. Dom återlämnade jag till Lindex.

Istället kom det in två nya byxor, en topp, ett nagellack och ett hårspänne.

Byxorna från Lindex kostade 35 euro

Byxorna jag idag köpte från sokos i Mylly kostade 22 euro och toppen 7 euro. Hittade ett par byxor från Kappahl för 7.50 euro. Nagellacket kostade 5.90 0ch hårspännet 9.90 (varför skall dom vara så dyra???).

Då jag kom hem började jag mannekänga för mig själv. Byxorna från Sokos passade då rakt inte, så dom åker tillbaka. Toppen var helt perfekt och byxorna från Kappahl likaså. Dom är skimrande grå och tycker att dom nog passar skjortan jag har tänkt ha dom till. Dom passar också toppen med en bättre tröija.

50 års kalas och jag blir helt från vettet. Hur yrtsiboltsi kan man vara. Det är ännu helt öppet vad jag skall ha på mig på kalaset.

Men om vi räknar att Lindex byxorna åkte ut och att sokos byxorna också gör det, har  jag egentligen handlat för drygt fyra euro mindre än vad byxorna på Lindex kostade. Är inte det bra matematik, så vet jag inte 😉

Imorgon tänker jag, om min syrtsipumppa har tid, åka till henne och mannekänga. Hon sätter helt ärligt tummen upp eller ner.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s