min outfit

Nu är det då klart vad jag skall ha på mig imorgon.

Med hjälp av yngsta dottern och systran min kom vi fram till detta:

 photo b737530c-09a0-4ec4-99cc-a72050e5f6fa_zpse1c27abb.jpg

 

Det enda nya är toppen som jag köpte igår för 7 euro. Toppen är från Esprit, tröjan från InWear, köpt för en tia i våras från Icfactory outlet och ett par flera år gamla byxor från H&M. Men det är ju int vad det kostar som gör saken, utan att det passar och är bekvämt. Bekvämt är det nödvändigaste vad gäller min garderob.

Resten återlämnade jag idag. Förutom hårspännet som både Kajsa och Elin tyckte var onödigt eftersom jag enligt dom ser yngre ut med håret löst. Hade gärna fört det också tillbaka men hade tappat kvittot. Kanske det behövs nån vacker dag..eventuellt på julen. För jag får otroligt varmt då jag har håret löst.

Ut åkte idag alltså byxorna till Sokos och byxorna till Kappahl.

In kom istället en väggalmanacka, för det börjar behövas en för 2014 redan, otroligt. En ljuslykta från Pentik och en plåtburk från marimekko.

Hurdana skall jag visa en annan dag.

Så nu tror jag int jag ligger så bra till mera.

Nu lite vin och ostar och Skavlan om en halvtimme 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till min outfit

 1. Camilla skriver:

  Jättesnärtigt och bra val! Njut av att vara precis dig själv ❤

  Gilla

 2. Carola skriver:

  Ser jättebra ut 🙂

  Gilla

 3. Gun skriver:

  Snygg outfit, och man skall klä sig i något som man själv trivs i.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s