vad skall jag skriva om

Hmmmmm…det är den stora frågan idag.

Kan kanske börja med farsdagsgåvan.

Det är ju farsdag på söndagen. Den kom på med stormfart. Fattade först i förgår att vi verkligen kommit så långt i almanackan.

Så jag åkte till Skanssi för att studera utbudet och för att få ideér och naturligtvis för att få nånting köpt. För fast han int är min Pappa brukar jag ändå köpa nånting, för han är ju trots allt mina barns far.

Tänkte Claes Ohlsson och verktyg. Supersvårt att förstå sig på. Garaget är fullt av verktyg..vad kan han sakna i sin samling. Så det fick bli.

Då jag gick ut därifrån såg jag Brothers. En skjorta är aldrig fel. Han använder såna dagligen och endel börjar bli lite slitna. Så jag gick dit. Det var slimfit på nästan alla. Och min man hör inte till den kategorin. Försäljerskan föreslog Dressmans XXL butik ;-). Men tusan vilket pris för en skjorta, även på Dressman. Så det blev ingen dylik.

Sista butiken jag gick till var Stadium. Där borde det ju finnas nåt. Har hört så mycket positivt om underställ i merinoull. Men fatta…priset. Som stadium medlem fick man nu 20 % rabatt på hela sortimentet. Rabatter är alltid bra i mitt huvud. Man får mer för pengarna. Så fast det var skitdyrt..slog jag till. Så nu väntar det ett paket i mitt skåp till söndagen.

Efter farsdagen är det snart jul…jaaaa…jag känner en viss press nu. Vad köpa. Igår handlade jag dom första julklapparna (fatta) och det gick med några klick. Tacka vet jag lekmer.fi. Dom levererade verkligen. Vad underbart skönt.

Vad gäller jultidningar har jag haft sån lust att köpa hem några. Men varje gång jag tagit i en har jag fått lite ångest. Så dom har fått bli i tidningshyllan tillsvidare. Men dom finns i mina tankar. För köper man int dom bästa nu är dom snart slut. Hur ångestladdade dom än är med sina fina, rena, vackra och mysiga hem, är dom ju ändå så ofantligt roliga att bläddra i och få ideér från. För att int tala om julstämningen dom förmedlar.

Snart väntar Mindy på mig, så det är bäst att göra sig i ordning.

 photo fcfc445d-2f8e-4e05-a957-8629ca6a60e0_zps9a00f04c.jpg

På kvällen skall jag ha kvalitetstid med en väninna, kanske äta någo gott och sen gå på bio. Ser så fram emot det.

 photo fd09191a-9aa6-497b-9050-858a1647d51f_zps19802d69.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till vad skall jag skriva om

  1. Lis-Marie skriver:

    Mindys blick…man bara smälter. Hon är ju sååå söt.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s