utan hiss

Idag fick jag uppleva hur det är att ha en valp, som man skall ut och in med, då man bor på fjärde våningen och är utan hiss. Hissen i Lindas hus var sönder. Det gick bra att gå upp. Att gå ner med Mindy i famnen gick också bra, men att gå upp med Mindy i famnen tog andan ur mig.

Bra motion dock 🙂

Som tur hade hisspojkarna fixat hissen då jag och Mindysen skulle ut andra gången.

Idag har jag haft en gnutta julkänslor. Vadan detta beror på vet jag inte. Antagligen har bloggarna som är helt julfrälsta gjort sitt. Dessutom får mysiga bilder från Adalmiinan Helmi mig helt knäsvag. Sååå otroligt julaktigt fint. Dit skall jag definitivt och det snart. Innan allt det fina har gått åt.

Köpte faktiskt på fredagen den bästa advents kalendern någonsin. Nämnligen scouternas. När barnen var små fanns det alltid nån som knackade på och sålde sådana, men nu har det varit tyst en längre tid. Så då flickorna jag mötte på gatan viftade glatt med en i handen, kunde jag inte låta bli.

Kalendern är sååå traditionell som den bara skall vara. I luckorna hittar man tända ljus varje söndag i advent, man hittar Finlands flagga under luckan då det är Finlands självständighetsdag, man hittar Lucia under luckan på Luciadagen och framförallt Jesusbarnet under den sista luckan.

 photo b5a00402-e330-4f0c-9dae-eb8a1373bce0_zpsf76427ea.jpg

Julfeelisen har varit så stark idag så jag kände att det var dags, för några jultidningar. Frågan var bara vilka..man kan ju int köpa alla hur gärna man än skulle vilja.

Där stod jag vid tidningshyllan och velade fram och tillbaka, till slut valde jag dessa:

 photo 03d8eda8-a5be-4702-b60d-6b0a93c9b1c6_zps8fdd48fa.jpg

För att kunna njuta fullt ut köpte jag denna ask…

 photo c3472558-e22b-4a74-a513-22bd863db0c3_zpsc3bcce90.jpg

..en hel ask för att kilopriset är billigare än om man köper dom i stänger.

Får en dålig sak att verka lite mera positiv 😉

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till utan hiss

 1. villaherberts skriver:

  Ja snart är julen här. Jag skall också unna mig nån jultidning men har bestämt att jag skall köpa den då jag är i Göteborg så kan min dotter få bläddra i den innan jag åker hem. Da-capo är ju bara för gott, nu värker snåltanden.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det lönar sig verkligen att köpa jultidningarna från Sverige. Dom är mycket billigare där. Du skall ha en så trevlig resa till Göteborg..du ska gosa med Ebba allt vad du hinner..och..va mysigt.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s