en onsdag

Barnvaktar och hundvaktar om vartannat idag.

Nå nej int riktigt så radikalt. Har just kommit från systran min där jag vaktade Amos gubben medan mamman var till frissan. Tror jag umgicks med honom allt som allt en halv timme av två, resten sov han. Så jag fick en kvalitetstid vid datorn en stund.

 photo a7b3949f-858f-46ed-8d73-d5f5fa63e6fa_zps3f5ad670.jpg

Nu är jag hos Mindysen. Vi gick ut direkt då jag kom och hunden var glad som en lärka. Väntade och väntade på att hon sku göra nåt annat än kisa, men icke sa nicke. Då vi kom in förstod jag varför. Det är faktiskt första gången som hon skitit inne dom dagarna jag har varit här med henne.

Här är det dock ingen lugn kvalitetstid vid datorn. Har fått hoppa upp från stolen ett antal gånger. Antingen har hon sprungit iväg med mina skor eller så har hon försökt nå nånting från soffan eller soffbordet.

Fast det är ju förstås helt mitt eget fel. Hon vill ju ha uppmärksamhet och jag valde datorn framom henne en stund. Dumma jag.

Annars har min Gu’dotter äntligen fått sin baby. Igår på kvällen kom han, den mycket efterlängtade sonen. Kan kanske lite stoltsera över att vara Gu´mormor 😉

Är så glad för hela familjen. Både föräldrarna till barnet och morföräldrarna.

Ett stort Grattis till er alla.

Ett foto på Mamman före det sa plopp.

Fast det är ju int sååå intressant mera. Men sen om ifall att jag får se den lilla, sen kommer det upp ett foto här.

 photo 3cf9fd0a-b2c9-43cb-aca1-c1cc557df225_zps0452b7a1.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en onsdag

 1. villaherberts skriver:

  GRATTIS till Gu´mormor, du får nog vara lite stolt.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Joooo…nå nog kan jag ju pikilite, är nog redan gu’mormor till en annan liten pojke. Barnens kusins pojke 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s