igen en gång

En gång bland otaliga gånger. Men när det gäller bara mig är det inte hela världen för då är det bara jag som får skämmas. Men om min försening påverkar nån annan är det värre.

Som idag då.

Kajsa hade tid hos tandläkaren klockan kvart över tie idag. Jag skulle vakta barnen. Vi hade kommit överens om att jag skulle vara där klockan tie.

Vem vaknar klockan fem över tie då telefonen ringer. This girl is on fire…ringde det i örat på mig. Hade nämnligen telefonen precis vid örat på nattduksbordet. Jag visste genast vem det var som ringde..det är Kajsas melodi på min mobil. Fan också..jag hade försovit mig. Gissa känslan att ta upp luren och säga i panik..jag har försovit mig.

Kommer direkt..sa jag. Men hur direkt jag än skulle komma skulle hon oberoende komma försent. Som tur jobbar Farbrorn till barnena hemma och hade möjlighet att rycka in tills jag kom dit. Det tog mig en kvart.

Jag hade alltså sovit igenom mina alarmer och snoozer. En alarm klockan kvart över nie (påminnelsen om mina mediciner) och en halv tie (då jag skulle stiga upp).

 photo c49966cc-824f-4823-b13e-6f8d53096222_zps90f65181.jpg

Stackars små barn vilken moster dom har.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s