vad gör jag på dagarna just nu??

Joooo…jag surfar för brinnkära livet från den ena nätbutiken till den andra för att få ideér och eventuellt för att få nån julklapp köpt.

Det stressar mig oerhört eftersom min datortid är till låns varje dag. Så under den tid jag har skall jag då försöka hitta något vettigt.

Samtidigt är jag så lycklig över att kunna sitta på min rumppa och bara rusa runt i cyberrymden istället för på stan.

Tacka vet jag nätshopping 🙂

Igår hade jag kvalitetstid med en vän på cafe’ Leonidas i Skanssi

 photo 94f55332-9455-4cf4-8f25-21356603b026_zps4e7a95f2.jpg

och

idag skall jag ha kvalitetstid med Elin.

DSC_0047 (3)

Hennes kompisar hade köpt biljetter till Hunger Games (den nya filmen) tills idag och kunde inte gå. Så Elin undrade om jag var intresserad att gå med henne och visst var jag det.

Före filmen skall vi gå på besök till Alexander och Lena för att gratulera Lena som fyllde år i går. Kvalitetstid det också.

DSC_0037

Man kan ju undra vadan denna stress med julklappar..vi lever ju ännu i november. Ja..jag kan int egentligen peka på vad det är annat än att dagarna går så fort, för fort. Jag hinner liksom int med någo alls, på riktigt. Det existerar inget annat än morgon och kväll för mig. Allt där emellan är ett ända hullerombuller av ingenting egentligen. Jag gör nånting smått och däremellan gör jag inget. Allt och alla blir lidande. Alla förutom Mindy som jag är till varje dag då hon skall ha mat och rastas.

Mitt inre är i sånt uppror..och det är väl en orsak till stresen..jag har jätte svårt att koncentrera mig på nånting just nu. Jag kommer int ihåg saker.

Kajsa undrade om jag var till butiken igår klockan elva. Jag vet int..svara jag..för jag kom ärligt talat int ihåg om jag hade varit eller inte. Efter en stunds funderande började bitarna falla på plats och jag kunde säga att jo..jag var till butiken då. Det är som om dagarna och tiderna flyter in i varandra och allt blir helt flummigt. Ibland vet jag int om nånting verkligen har hänt eller om jag bara har drömt det.

Håller jag på att bli dement..I wonder????

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s