en tisdag

Denna tisdagmorgon stod det -7,7 på gradstocken hos oss. Brrrr…vad kallt. Tror det är det kallaste vi har haft i år hos oss. Fast vad vet jag, jag som oftast stiger upp mitt på dagen.

Idag steg jag upp tidigare för jag hade träff med en bästaste vän på Cafe’  Nathalie. Fick aningens bråttom då jag såg hur kallt det var och tänkte på bilrutorna som helt säkert behövde skrapas.

 photo d60f5323-ffdb-4645-8b19-de9fbf8acd73_zpsadc18b0e.jpg

Isiga var dom riktigt ordentligt. Tycker int om den här tiden då rutorna blir isiga och dörren knappt går upp.

Hursomhaver hade vi en trevlig stund tillsammans. Fick helt klart en massa positiv energi. Det är bara så upplyftande med sociala kontakter. Specifikt kontakten med vänner som står en nära.

Otroligt men sant är vi nu välsingnade med tre cafeér i stan. Av dom tre är två bara dom bästa. Man kan int riktigt sätta den ena framom den andra. Båda har dom lika gott bröd och båda är dom mysiga. Vårt årliga julcafe´ här i Pargas har öppnat sina dörrar. Cafe´ Nathalie…så innerligen roligt.

 photo 341a04d6-eee0-43c5-89ed-cfc67be360ae_zps4f0b94a5.jpgJust nu sitter jag hos Linda och har nyligen varit ut med Mindy ett varv runt ett av höghusen i kvarteret.

Vet int varför, men varje gång jag släpper ut henne ur sovrummet där hon är om dagarna kisar hon på golvet. Idag hann jag lyfta upp henne så det kom bara några droppar. Men igår rann det bara runt golvet.

Enligt Linda är det något hon gör enbart med mig.

Vad ger jag för negativa vibbar till henne måntro?

Annars har jag fått en massa paket på posten. Paket med varor jag har beställt. Hur det nu är finns det alltid nånting som sen då man ser det int faller en i smaken. Som tur har man möjlighet att skicka tillbaka. Men tyvärr krånglar det alltid lite till det. Fast ändå..uppväger nog nätshoppingens positiva sidor..detta enda negativa.

Idag står det julpyntande på min agenda..eller kanske snarare adventspyntande. Dit hör byte av gardiner i köket, att ta fram adventsljustaken och kanske lite annat. Men absolut inte allting. Resten får vänta till närmare jul.

 photo dcb472ab-00ac-4813-88c6-2759d94f231f_zpsc44110c9.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet, vänner. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s