dagen före lilla-jul

Efter gårdagens sömnlösa natt har jag varit ganska så matt idag trots att jag sov helt bra den här natten och tillräckligt länge.

Det har gjort sitt att mitt pyntande bara går långsammare och långsammare. Blir bara och sitta eller blir vid datorn och surfar.

Då Elin kom hem från skolan satt vi oss i soffan och drack glögg tillsammans.

 photo cb1709b6-770f-4959-9eac-cd9f21dbd720_zps3e22fc80.jpg

Nåväl..int behöver man ta nån stress..huvudsaken är väl att det blir klart till julen 😉 Men roligt skulle det vara om man skulle få njuta av allting en längre tid. Jag vet med mig själv att när julen är slut, är jag också helt slut på den. Så det brukar int räcka så länge så har jag åtminstone julgranen utkastad. Blir nämnligen helt nervig om det är en gran som barrar och blir torr, så att kvistarna bara hänger. Men om den mår bra..då får den nog vara inne lite längre.

Om det i vårt kök blev färggrannt, blir vårt vardagsrum mera dämpat. Där är det ljusa färger som gäller..förutom granen, för sen när den kommer in blir den pyntad med en massa julgranspynt från Maileg.

Idag fick jag en kruka med änglavingar med ett ljus i till lilla julklapp av systran min. Hon kan det där med gåvor till mig. Änglar är min passion och änglavingar det vackraste som finns.

 photo 1eec903e-c05a-4196-aad0-675bf55c1ac1_zps623511e7.jpg

 photo 39dfef89-c684-42d9-91af-32b258ebc0e5_zpsa67c48ed.jpg

Nu har jag också dom..dom vackra kvistarna från lärkträd..för nog är det ju så dom heter.

 photo 6fb4c0ab-fb88-4af1-87c0-bc5c1c56e105_zpscfb7a034.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till dagen före lilla-jul

 1. villaherberts skriver:

  Oj vad du har hunnit pynta mycket, jag har inte börjat ännu.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Mycke och mycke..int så farligt mycke..och just nu står det alldeles stilla. Blir helt handlingsförlamad då jag set hur min man städar. Fast vi har kommit överens om att det int är hela världen hur det ser ut på julen. Vi är bara vår egna lilla familj. Men borde ju vara tacksam att nån gör det.

   Gilla

 2. Tanja skriver:

  Det är sååå vackert med de där kvistarna och det fina pyntet.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s