en dag på stan

Idag har det shoppats julklappar eller åtminstone sprungits efter sådana. Jag fick nog några köpta så jag är riktigt nöjd.

Var själv ute efter kuddöverdrag..jag har ju så några. Till mitt försvar kan jag säga att jag faktiskt int har så många julaktiga. Har int nån bild på dom nu, men om ni tittar in här imorgon kanske det finns. H&M home och IKEA levererar verkligen. Passliga priser för en sån som jag som är så ombytlig av mig.

Köpte också gardiner till gästrummet för endast 13 pengar för två längder. Det är ju ingenting. Man får ju int ens tyg till det priset.

Har int haft nån kamera med mig idag, så mobilen har varit i användning. Inte bara för något blogginlägg utan också för instagram. (ni hittar mig där på hannasvardagsparlor). Kvaliteten på fotona är därefter.

Hursomhaver var det en vacker dag idag, kanske lite väl vacker att springa runt i butiker. Men eftersom det inte var nån Mindy dag idag så blev det så här.

Helt huvudlöst är hur folk helt infernaliskt har handlat julklappar redan i år med tanke på hur slut allting var, nå int allt, men nästan, det jag råkade vara ute efter var slut för tillfället, t.o.m på nätet.

 photo 2a73e4e5-ca9a-494e-a465-aa4323b1d3a0_zps8bc7c07f.jpg

Indiska är nog en av mina favorit butiker. Den är bara så kryddigt mustig och mysig. Den får en att villa ha en massa färg runt omkring en.

Tyvärr är priserna på dyrare sidan…int överdrivet dyrt utan mitt emellan.

 photo c9d67e4e-e3bf-4aeb-84bc-92d8099bb6f3_zps023bbe86.jpg

Dom här är int från Indiska, fast dom gott kunde vara därifrån. Dom är från Stockmanns. Stockmanns julavdelning är något av det karamelligaste jag har sett. Helt underbart färgglatt och glittrande. Just dom här bollarna tycker jag är så vackra. Men jag kan ju int gå och ändra på julgranspynten plötsligt. För dessa passar definitivt int in med mina Maileg julgranspynt.

 photo 360f5db2-db0a-4f4d-9f72-55acf50d5c13_zps9f9a3739.jpg

Startade klockan tolv idag hemifrån och kom hem klockan nie. Jag kan helt klart säga att jag är mör. Det är långa avstånd mellan butikerna på stan, på IKEA får man springa runt för att till slut hitta vad man söker efter och på Mylly kan en butik man vill gå till vara i ena ändan av köpcentret och den andra på andra ändan.

Kunde nog säga att jag bränt kalorier om det inte skulle vara för smörgåsen, munken och latten jag åt på stan, eller för limonaden och dom små munkbollar (2) som jag åt på Coffee House, eller för spinnyn och pepsin på Arnolds.

Kunde ju int bara sätta mig ner nånstans utan att köpa nånting..och sätta mig ner var jag tvungen att göra för att fötterna skulle orka.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en dag på stan

 1. villaherberts skriver:

  Oj vilken lång shoppingtur du har haft. Som tur är har jag lång väg till ett shoppingcenter, men alltid när jag är i Åbo eller Göteborg så tar jag tillfället i akt. Nu är ju julen snart här och jag har några småsaker som ännu skall skaffas men jag väntar tills sonens flickvän kommer för hon vill säkert hänga med nån dag medan sonen är på jobb.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nå det värsta är undan nu..nu finns det bara något lite kvar här hos mig också. Känns så skönt att ha det under kontroll.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s