bloggtorka

Det känns lite som det då jag int har uppdaterat bloggen på tre hela dagar.

Orsaken är också definitivt bloggtorka..tycker att jag inte har nånting egentligen att berätta, eller att dela med mig.

Har helt enkelt int fått någo foton tagna av mina nya kuddfodral som jag lovade. Alltid då tiden skulle ha funnits har det redan varit mörkt.

Jag har vakat, varit ångestladdad, sovit bort en hel dag, inte hört på en endaste en julskiva men nog plockat fram alla pynt förutom granen.  Jag har också fortsatt att shoppa julklappar bara för att komma bort hemifrån medan mannen i huset har städat. Galet sjukt..jag vet..då skall man ju vara hemma och hjälpa till. Men inte jag, nej jag flyr fältet och gör det lilla jag gör helst då han är på jobb i min egen takt.

Att shoppa julklappar bara för att..är ju kanske lite att ta i..jag hade faktiskt något smått kvar att köpa. Men nu är det finito, nu är allt handlat. Nu är det bara packandet kvar. Brukar alltid sitta natten före julafton och packa och packa..då känns packandet int alls så roligt till slut..som det ju de fakto är. Därför har jag bestämt att jag i år skall dela ut packandet på x-antal kvällar.

Mitt jag har varit i sån dvala att jag int ens har orkat bry mig fast det nu äntligen har kommit snö på marken. Mitt fotande är definitivt på sparlåga.

Så igår före jag åkte på min shopping till köpcentret Mylly fotade jag lite snö.

DSC_0007

DSC_0008

DSC_0014

DSC_0029

Hade faktiskt den här gången kameran med mig. Lämnade den i bilen men då jag gick in i Mylly såg jag artisterna, cirkusartisterna. Fick bråttom att hämta kameran från bilen. Det blev ett riktigt flyt i mitt fotande. Kom igen ihåg varför jag mår så bra av det, varför det gör mig så lugn. Då jag har min kamera i handen och tar bilder slutar allt annat att existera. Koncentrationen är helt och hållet på det jag fotar.

cats 1

cats 2

cats 3DSC_0103

Jag bara knäppte och knäppte och knäppte. Så härligt.

Annars gick självständigheten för vår del till ett examens kaffekalas. Våran Guddotter har blivit färdig socionom. Otroligt duktig har hon varit. Speciellt roligt var det att få komma hem till henne och hennes sambo och se hur dom lever. Dom hade det verkligt fint och mysigt.

Idag har jag varit med Ebbasen till veterinären. Hon skulle få sin vaccination och så skulle veterinären titta på en knöl hon har på ryggen. Voi Ebba ändå vad rädd hon var då vi kom dit..hon drog mig hela tiden till dörren och benena skakade. Men allt slutade väl, hon fick sin vaccin och knölen blev undersökt. Det var som jag hade anat en fettknöl.

Nu får vi bara följa med hur knölen utvecklar sig. Tyvärr är den på ryggen direkt under hennes säle och blir därmed hela tiden rörd på.

Just nu sitter jag här och lyssnar på min favoritjulskiva medan jag skriver. Celine Dion-These are the special times.

Dessutom har jag bytt gardiner i arbetsrummet, vilket blev riktigt lyckat.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till bloggtorka

  1. villaherberts skriver:

    Bloggtorka lider vi alla av ibland, men vi kommer igen.
    Härliga bilder du tagit av både snön och cirkusartister.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s