En dag bland många

Varje människa har en dag i livet som är speciell för alla oavsett ursprung, religion eller familjeförhållanden. Vart tionde år blir den dagen speciell för den som hinner uppleva sådana under sin livstid. För dom dagarna blir extra speciella ju äldra man blir.

Känner mig lite tvungen att komma ut ur skåpet just idag.

Jag kommer nämnligen under december att få uppleva just en sådan dag i mitt liv.

Jag kommer att ha min femtionde födelsedag.

Jag kommer att uppleva den..men jag kommer inte att fira den. Det gör jag på annan ort med Mannen i mitt liv.

Men som nu mina kusinvitaminer går och överraskar mig totalt är jag bara tvungen att berätta om det här på bloggen.

Det minsta jag kan göra för att tacka dem för att dom  har tagit sig  tid att laga ett underbart födelsedagskort åt mig, ett stort, ett med många sidor och ett som på varje sida fångar mig precis sån som jag är.

För att åstadkomma något sånt måste man ju känna varandra väl och ha gjort det i många år. Man måste vara goda vänner, ja dom bästa.

Och det är vi, mina kusiner och jag ❤

Allt började med att min ena kusinvitamin ringde igår och meddelade att hon idag bjuder mig på julcafe’ om det passar mig. Sa att jag nog gärna kommer men att jag nog betalar för mig själv. Men av förekommen anledning krävde hon att jag skulle bli bjuden.

Så vi stämde träff och gick till Cafeét. Medan vi satt där kom plötsligt min andra kusinvitamin in genom dörren. Jag blev först så där att vad roligt att det skulle råka sig.

Galoppen fattade jag då hon drog upp kortet och gåvan dom hade skaffat mig. Ett vackert fat från Pentik.

 photo a4156cdf-b4b7-47a4-a80c-5882993ee78e_zps32fe9767.jpg

 photo 147454b1-2264-4b34-b0f8-ed116e7b2973_zps11eaac5b.jpg

Jag i ett nötskal redan på pärmen 🙂

 photo 0bf22719-2880-49b8-a8c9-4e892ffcfd34_zps3e3b7725.jpg

Jag blev verkligen totalt överraskad. Hade int väntat mig en sådan uppvaktning. Blev så otroligt glad och mycket tacksam. Tacksam, främst för att dom är mina bästa vänner. Men naturligtvis också tacksam över gåvan jag fick.

Har meddelat alla nära och kära att jag inte tänker fira min födelsedag. Vilket faktiskt betyder att jag inte tänker ha kalas för nån. Vilket naturligtvis också betyder inga gåvor. Så ingen skall känna sig tvungen att uppvakta mig på något sätt. Bara för att klargöra saken.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet, vänner. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till En dag bland många

 1. Lis-Marie skriver:

  Ett sånt vackert fat! Du ska vara glad att ha sådana mänskor runt dej som vill dela en sådan dag med dej och väljer att göra det på det sättet dina kusiner gjorde så att du inte behöver ställa till med något kalas. Goda vänner är dyrbara.
  Ett stort grattis från mej. Kram Lis-Marie

  Gilla

 2. villaherberts skriver:

  GRATTIS, man väljer själv hur man vill fira. Stort kalas eller bara den närmsta familjen. Väljer man det senare kan man räkna med att vänner hittar på överraskningar.

  Gilla

 3. Helena skriver:

  Det var ju en trevlig överraskning !
  Ett stort GRATTIS till dig 🙂

  Gilla

 4. Carola Norräng skriver:

  Vilken rolig överraskning dom hittade på Birran och Petra!! 🙂 Många, många stora Grattiskramar på din födelsedag!! 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s