selfie

Dessa foton av sig själv tagna av en själv, selfies, är nog som att lämna ut sig på något sätt. Ett lite obehagligt sätt.

Fast det gör jag ju i och med bloggen också, men ändå int i samma utsträckning. Då får jag ju välja vad jag skriver om och hur mycket jag berättar om mig själv. Men sitt eget utseende kan man inte göra något åt, det är som det är, punkt och slut. Visst, med en massa make och spackel, får jag kanske en bild av mig själv där jag ser lite mer hyfsad ut. Men det är ändå jag. Och jag tycker att jag är så himla ful. Jag har inget fototycke som en del människor har. Jag blir int vackrare hur jag än försöker.

Men så sa jag ju i förra inlägget också att dessa selfies på mig kommer att vara ärliga.

Så live with it, liksom!!!

Dagens bild är tagen hos Linda. Skulle ta en mysbild på mig och Mindy, men det lyckades då rakt inte. Hon ville int alls sammarbeta. Hon var ju helt vild efter en förmiddag helt ensam.

Jag lyckades vara något sånär stilla, fast jag kämpade med en hund som ålade sig hit och dit.

 photo e19c733a-8c59-4d50-8036-213643be67fe_zpsea29e0bb.jpg

Fick pengar till födelsedagen av min svärmor och bestämde mig för örhängena till smycket jag fick av Uffen. Örhängena var beställningsvara och var i butiken först efter nyår.

Dom ser kanske lite tantaktiga ut på bild, men är riktigt vackra i verkligheten.

 photo 1830a31a-4adb-48a0-abf8-3c3dfdfedf50_zpsc54a348f.jpg

Tiden närmar sig för ABI balen och idag förde vi klänningen som Elin skall ha på sig att sys in. Det är Kajsulinas gamla balklänning. Vissa saker är stilrena och går inte ur modet. Bra så.

Före balen åker Elin en vecka till Belgien med en bunt klasskamrater på en sorts utbyte. Är så glad att hon kan göra denna resa och själv är hon helt taggad.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till selfie

 1. Eva skriver:

  Oj känner så väl igen det där med att försöka fånga en hund på bild! Man har en massa goda idéer, men hunden gillar dem tydligen inte! Och med en svart hund är det ännu värre, hon smälter liksom in i omgivningen.
  Jag gillar verkligen ditt ärliga sätt att, som finnarna säger, ”lägga dej själv i blöt” och vara öppen och ärlig.
  Sen en sak: du är faktiskt inte alls ful! Jag tycker att du är riktigt söt och rar!
  Kram
  Eva

  Gilla

 2. barhoppan skriver:

  Håller med föregående, men du är inte ensam med att tycka att foton på en själv blir inte som man tänkt sig. Brukar tänka så här:” nä, jag är nog vackrare i rörelse”
  Ha en bra dag

  Gilla

 3. Carola skriver:

  Jag som inte alls gillar att bli fotad egentligen, iaf inte om man är på nån fest eller tillställning o blir fotad okontrollerat i olika vinklar. I 9 fall av 10 tycker jag sen att jag ser värst ut av alla!!!…Tycker faktiskt om detta med Selfies!! Här kan man hålla på o pynja o fota sig själv tills man tycker att man ser normal o representabel ut!!!! 😀 😀

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s