på språng

Mina dagar blir då rakt inte vad jag har tänkt att dom skall bli.

Dottern som bor i huset har handbollsmatch idag nånstans längre bort, nånstans i nyland. Hon hade gjort en lista över förnödenheter hon ville ha med sig.

Då tänkte jag som så att jag åker till IKEA på morgonen och handlar samtidigt vad hon vill ha. För hemma skulle jag vara kl 2 och hämta henne från skolan. Men som jag nu int vaknar på morgonen. Eller jo, visst vaknade jag till klockan men sen tänkte jag att jag vilar lite till och vaknade nästan två timmar senare.

Hur skall jag göra nu då tänkte jag, för jag ville absolut till IKEA. Jag ringde min mamma. ”Kan du snälla plocka upp Elin från skolan klockan två?”. Det gav mig lite mera tid, eftersom jag skulle vara hemma med födan till klockan tre då hon skulle skjutsas till bussen.

Jag åkte iväg till IKEA på jakt efter en lampskärm. Har tänkt ta in lite gult i vårt hus. En riktigt ny färg för oss, men ack så våraktig. Men lampskärmarna var mest vita. Så det blev en sån.  Men det gör inget för den skall vara i köket, det är till vardagsrummet jag skall ha några gula färgklickar.

 photo 6d5392ae-f70f-4689-8330-8ac372960c8d_zps93f48dfa.jpg

Medan jag åkte iväg till stan ringde Linda och berättade att det hade blivit ändrade planer för Mindy idag. Planen var att hon skulle vara hos uppfödaren till klockan 8 och att Uffen skulle hämta henne därifrån hem till oss. För Linda är också med på handbollsmatchen.

Det blev istället så att Mindygumman skulle plockas upp utanför tarjoustalo klockan halv sex.

Så nu är hon här den lorven. Nu har dom bråkat, Mindy och Ebba och båda hundarna är trötta men hungriga. Dom borde få mat. Sagt och gjort nu äter dom och sen hoppas jag att dom somnar 😉

Då jag talade med Mamma idag i telefonen undrade hon vad det riktigt är med dessa fula bilder jag tar på mig själv. Jaaaa…man kan ju undra. Jooooo…tack…visst. Det är ju int så att det finns nån regel på hurdana bilder man tar, bara man tar bilder på sig själv. Så hon tyckte jag nog kunde fixa till mig lite.

Nu har jag ju tagit denna linje. Och detta för att jag på riktigt int fixar till mig så värst ofta. Har nog många gånger haft i tankarna att jag borde börja göra något åt mig själv,  för mig själv, bara för att känna mig vackrare. Men sen blir det bara inte av. Det är ju då inte den enda saken jag borde göra med mig själv, för att må bättre. Men en liten.

Orsaken är nog att jag inte känner mig bekväm att gå här hemma med full make up. Jag behöver bara dra med handen en gång över ögona så är den smetad över halva ansiktet. Eller lägga huvudet på dynan.

På dagens selfie är jag nyduschad och fräsch, så skrev jag på instagram. Det finns en ironi i dessa några ord. Nyduschad visst..men…???

 photo d043c62b-7ac7-41fb-a03e-429510cece73_zpsf8c54aff.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till på språng

  1. Gunnel skriver:

    Hej! Så kul att få läsa en för mig ny blogg.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s