stressad..

..det borde jag ju int vara nu..julen är ju över och nu är det bara vardag dagarna i ända och lite festligheter emellan.

Men tydligen gör saker som också lite avviker från vardagen mig rysligt stressad.

På lördagen var vi bjudna på kalas till Pjukalagården. Den här gången var det systrans Edith som fyllde fyra år. Vi kalasade enligt barnkalas på eftermiddagen och mot kvällen överkgick det till vuxenkalasande.  Med sällskapspel, ostar och vin. Hur det nu är så tenderar detta alltid hända hos Kajsulina.

(tyvärr glömde jag kameran hemma)

Edith skall just blåsa ut dom fyra ljusen på Monster High tårtan.

 photo 292dae84-323e-4527-9684-f9c67054eb7f_zpsbbcdca3b.jpg

Flickorna fick vänta på sin tur för att få en bit av just deras favorit Monster High figur.

 photo 8a03f30d-5ad7-4de5-9a19-0ee51fc7f14f_zps0a8638b2.jpg
På söndagen var det dags äntligen att plocka bort julen. Kunde gott ha plockat bort den tidigare, men å andra sidan, om jag en gång plockar fram, kan jag ju för all del kolla på den så länge tills jag nästan spyr galla. Nå…nejjjjjj…det bara blev först på söndagen 🙂

Nu gapar hyllorna tomma.

 photo 8e7ed1d2-428a-4543-a1c5-4fae83f926a5_zpsab4ce135.jpg

Granen har plockats av och är utslängd. Tomt.

 photo a97aa039-2e25-49c4-bf87-94ce659452d4_zpsc9dd45b8.jpg

Lådorna fylldes till bristningsgränsen. Underligt hur det alltid varje år finns mera att plocka ner än vad vi har plockat upp.

 photo f0ebde75-22e0-4c94-8704-5d2158938469_zps4235477e.jpg

Så nu är det dags för fantasin och inspirationen att ta sin plats. Märkte plötsligt häromdagen att mitt favorit reality program ”project runway” har börjat. Nu har jag kollat en massa avsnitt. genast ger det resultat. Idag sydde jag en lampskärm av ett marimekkotyg jag köpte häromdagen på rea.

Men om det i ett annat inlägg 🙂

Självbilderna då..jooooo…har inte glömt dom.

På söndagen la jag mig själv ner bland alla julgranspynt som vi hade plockat ner. Så många har vi inte så att det skulle räcka till hela kroppen, så min nuna får duga.

 photo 495f32a3-072a-4ee5-aac8-03335130bb20_zpse75b265d.jpg

Det är lite av ett planerande av dessa ”selfies”, åtminstone för mig. dom blir int bara till sådär bara och dom blir garanterat inte till på första gången bilden tas.

I dagens bild visar jag min pyttelilla tatuering som jag helt spontant tog på en kvinnomässa för några år sen. Hade nog i mina tankar planerat att ta ett så på det sättet var det int helt spontant. Nu är jag helt sjuk på att ta en till. Antingen så att jag gör den jag har lite större och vackrare eller så att jag hittar en helt ny, helt unik tatuering som ingen annan har.

Återstår att se om det blir något av det.

 photo 6fbc15b1-bebf-40ca-9b72-5b09a7c2d9ee_zpsa7aa9c21.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till stressad..

 1. villaherberts skriver:

  Vilken fin tårta. Synd att du glömde kameran men sånt händer.
  Vilken fin selfiebild den svartvita.
  Nu är det vinter, vi har -15 och solen har gått i moln, men dom är tunna med sprickor så chansen att få se den mera idag är stor 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo..den föll ju flickorna i smaken. Kom ihåg den just då vi stängt dörren om oss och då vill jag int gå tillbka in genast med tanke på Ebba. Hon fattar ju int om det gått 2 minuter eller 2 timmar.
   Tack 🙂
   …och skidan den slinter..men nog inte för mig. Tycker själv om då det blir vinter men tycker 16 grader minus är lite väl..det har vi just nu här hos oss 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s