kunde int låta bli

Ninette hade häromdagen ett inlägg om vad som har inspirerat henne till dessa selfies. I samma veva berättade hon om ett redigeringsprogram som går att ladda ner på windows telefoner. Lomogram.

Samtidigt har jag också laddat ner ett liknande på min surfplatta.

Så igår provade jag lite på filtren på surfplattan.

 photo IMG_20140127_162721_resized_zps1f6dc7a8.jpgIdag har jag gått helt bananas. Jestas vad kul det är att göra bilden av sig själv till något helt annat.

Dom två första är gjorda på surfplattan..

 photo fc34c154-05b1-4bf9-b71e-668373b86753_zps54453944.jpg

 photo 963ed9e3-3a2e-4435-8aca-5572c4e15c45_zps972c4411.jpg

..och den sista på telefonen med ”lomogram”.

Nu hoppas jag att ni kollar mitt ansikte och int mitt fruktansvärt skitiga hår. Som riktigt blänker i solskenet. En riktig reality bild, med andra ord.

 photo 4f2061f5-4b5b-4096-947b-1cd2cfa4c4f1_zps5bc3030f.jpg

Surfplattan är nog riktigt en tidstjuv. Då jag öppnar den kan jag sitta med den fast hur länge. Måste lite börja skärpa mig och dra ner på användningen av den. Hitta på något annat istället. Som att sticka t:ex har int ännu heller sockorna färdiga som jag började med i höstas.

Annars har min fotvårdare varit här idag på besök. Ett besök som jag verkligen ser fram emot sådär var tredje månad. Har så misskött mina fötter och dom är både såriga och torra. Nå int nu mera, nu är dom lena och fina. Nu gäller det alltså att salva och salva och salva om igen. Att ta det som en vana varje gång jag går och lägger mig på kvällen.

På tal om kvällen och att gå och lägga sig vill det för mig bli natt, nästan morgon då jag gör det. Antingen somnar jag inte eller så fastnar jag i nån serie på nätet. Detta resulterar i sena mornar och dåligt samvete. Hur svårt kan det vara liksom att lägga sig i tid. Nu får det bli ett slut på detta. Från och med idag skall jag lägga mig klockan elva, senast. Läsa lite och sen släcka lampan. Hoppeligen gör det så att jag så småningom får en bra rytm i kroppen. Vilket borde resultera i en bra rytm hela dagen.

Vilket för mig betyder morgonmål, lunch, middag och kvällsmål.

Hujedamej så jag slarvar med just detta. Inte bra för min diabetes och min kropp överlag. Den stackaren tror att jag svälter och så gör den så att jag går upp i vikt istället för ner, med tanke på hur lite jag äter.

Nå nu lovade jag guld och gröna skogar igen. Men skall verkligen försöka. Detta håller inte i längden.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s