”Ljusets återkomst”

Den rubriken fick vi till en uppgift i den slutna fotokurs gruppen på fb.

Det var en relativt lätt uppgift då jag jämför med förra veckans uppgift ”Vad skulle jag göra om jag vann en miljon på lotto?” . Den var rent utav omöjligt svår. Hur jag än funderade kom jag int på nånting annat än en blå himmel..med ett flygplansstreck och en text typ ”only sky is the limit”. Den satt jag inte dit för den fyllde inte uppgiften.

Den här gången velade jag fram och tillbaka mellan tre foton. Kan int förstå hur svårt jag har att välja, men jag vet ju att det bara skall vara ett foto, så det var bara att bläddra fram och tillbaka mellan fotona och lista ut vilket.

Dom två första har samma motiv men från olika håll taget.

Den första är i motljus för jag ville ha vad man nu kallar dom, kanske solens reflektioner, med på bilden.

 photo 80d49c19-3bf4-4afd-a017-7343a724a010_zps32bc3292.jpg

På den andra ser man ljuset komma in mot blomman och på bordet.

 photo c6405dd6-b69b-4046-9fb4-e2422ae46d6c_zps80b3bc42.jpgDen tredje bilden och den som jag valde var helt annorlunda än dom andra. Här ser man solen skina in mot burken. Annat man ser är mina smutsiga fönster och den aningens dammiga ytan på glasburken.

 photo 02cf9ba3-3970-4bf9-a18d-4d5f50cf126b_zps77a81c8c.jpg

Annars har jag under veckan tagit en hel del selfies fast jag inte skulle göra det enligt vad jag skrev förra helgen. Hittade som sagt en hel del filter som var roliga att leka med. Men har beslutat mig att endast sätta upp dom på instagram.

Mitt instagramkonto är slutet, men den som vill är varmt välkomna att följa mig. Lovar att godkänna alla som skickar en förfrågan.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s