ide’ torka

Vad skall jag skriva om då jag int har nånting att skriva om. Det är ett dilemma. På riktigt. Vill så gärna göra ett inlägg.

Det händer int så mycket nu just. Min tid med Mindysen är över. Ja tiden då jag på dagen går ut med henne en sväng och ger henne mat. Nu skall hon klara sig med mat två gånger om dagen. Ingalunda är min tid annars slut med henne. Det är handbolls träningar och matcher och kanske något evenemang nu och då.

Jag väntar på en colonoscopi som jag skall på den 19:nde. Före det den 18:nde skall jag in på avdelningen på Åbolandssjukhus för att tömma tarmen.

Längtar, samtidigt som jag är nervös, ångestladdad och rädd, till den dagen, för min mage är verkligen sjuk nu. Förut har det aldrig hittats något, men hoppas det gör det nu.

Gick ut på gården för att ta några foton av det sunkigt våta.

 photo 62b15160-11a6-4173-a549-b7db5c8fe44b_zpsf98b634a.jpg

 photo 89fb5c22-afaf-43c8-97ab-12452efc1007_zps0c88b875.jpg

 photo 409895b4-414c-4ad7-93ae-f3310353d107_zpsaf64fb3b.jpg

En bild på Ebbasen, som har blivit lite i skuggan av våran Mindy. Precis som då det kommer en ny baby till familjen.

Tror nog int hon lider så mycket av det, för hon har ju fått en vän för livet. Dom tycker så om varandra.

 photo 2cf4b270-9967-48a6-bd85-949acdb01fd7_zpsa35dde7f.jpg

Det känns just nu som om det bara är morgon och kväll. Jag har helt enkelt ingen koncentration. Orsaken är väl väntan på undersökningen. I mina vakna stunder sitter jag mest vid surfplattan, försöker tömma och fylla diskmaskinen, plocka undan lite här och lite där. Är så rastlös så jag åker till olika köpcenter stup i kvarten. Det irriterar mig rysligt, för sen då jag kommer dit undrar jag vad jag har där att göra.

Idag har jag försökt göra något annat. Tog äntligen fram sockan jag har hållit på med sen i höstas.

Och, vau, nu är dom färdiga.

 photo 73cb9c18-c7ea-4215-aa58-3e5617dd8838_zpsa33b511e.jpg

Nu får jag ta fram ett nytt garn och sticka en halsduk, har jag tänkt mig. Den försenade sockstickningen har nu gjort att halsduksstickningen är försenad med tanke på vädret och att det snart är vår. Plötsligt är det sommar innan den är färdig. Nåväl då har jag väl nåt nytt till vintern nästa år.

Skönt är det i varjefall att ta fram ett nytt garn. Då känner jag att det med myrsteg börjar minska i min garnsamling.

 photo 67d3a8ea-47c4-4de3-a93c-739431387615_zps9ba27ee2.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Handarbete, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ide’ torka

 1. villaherberts skriver:

  Fina sockor, tycker mig känna igen halsduksgarnet 😉 .

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack…färdigrandigt garn 😉 det gör du säkert…tycker int alls om det mera, så tror jag faktiskt ska sticka någo annat och lämna detta garn till sitt öde (roskisen..det kostade ju praktiskt taget ingenting) förstår int hur jag tänkte.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s