fem veckor av selfies…

…och nu får dom ett eget inlägg. Bara på skoj. Eller egentligen för att det förra inlägget inte skulle bli för långt.

Fem veckor har verkligen gått snabbt. Då jag började trodde jag att jag gick med på en utmaning som skulle räcka fyra veckor, det har visat sig att det skall ta ett år.

I ärlighetens namn tycker jag det är roligt och det får mig att vara mindre ångestladdad då jag har nånting att tänka på.

För det är ett visst planerande bakom endel av självbilderna, medan andra är tagna i stundens hetta. Dom flesta bilderna är också redigerade en massa, vilket också tar tid. Tog beslutet att börja redigera mina bilder för att int verka långtråkig. Dessutom så är det intressant att experimentera med olika ytor, ljus, skuggor…ja allting. Originalfotot kan se helt och hållet olika ut än fotot jag publicerar. Har märkt att jag oftast vänder ”min vackrare” sida till. Vilket stör mig otroligt.

Har lärt mig om mitt ansikte allt möjligt. Som att mitt ena öga är mindre än det andra. Min ena ansiktshalva hänger ner mera än den andra. Mina mungipor gör mig sur även om jag är glad. Om jag lite sträcker på nacken och lutar ansiktet framåt eller uppåt åt sidan syns int min dubbelhaka. Har en stor potatisnäsa och tycker den ser mindre ut om jag svänger huvudet lite åt sidan.

Allt som jag tar publiceras inte på instagram och allt som jag publicerar på instagram visas inte här.

Dom som följer mig på instagram kan jag verkligen tycka synd om, dom ser int mycket annat än bilder av mig. Det kan ju int vara så roligt att bara se min nuna. Men då tänker jag att många av dom som följer mig, själva följer en massa människor och då drunknar mina bilder bland alla andras bilder.

Själv är jag intresserad av självbilderna som vi tar, som är med i projectet. Dom inspirerar mig.

Nu är det ju modernt igen med stora glasögon. Tog fram mina gamla från 80-talet. Gjorde en maceup som jag gjorde då. Med blå kajal under ögonen och ljus ögonskugga eller ingenting på ögonlocken. Hade håret ofta fast med en duk som diadem. Gillade ljusrosa och persikofärgade kläder. På läpparna har jag ett persikofärgat läppglans, vilket int syns på bilden.

 photo 305d06f1-4730-4f8c-99de-993bcdc4716d_zpse20faf95.jpg

I veckan prövade jag kläder. Dom passade int men tog ett foto ändå. Dels för att där finns speglar och ljus. Men också för texten. Annars så ser man både min bättre och min sämre sida i en och samma bild.

 photo 582eeb23-11e7-4074-b8a3-5b61d5c63186_zpsd67e34a3.jpg

Köpte för en tid sen ett billigt djuprött läppstift för att ha på en selfie. Vilket jag också gjorde då. Jag bara älskar det läppstiftet. Billigt som bara den och vilka pigment alltså. Dessutom äter man int upp det i ett nafs. Lackade mina naglar djupt vinröda och fick en ide’ . Nu är denna selfie ett fuskt för kunde omöjligt ha handen där och ta en bild samtidigt. Så Elin hjälpte mig.

 photo f5d1ae89-5f9c-41de-8690-49c44b56d9b8_zps197bd20e.jpg

Igen det röda läppstiftet. Ville ta ett foto av mig med ett nässmycke. Så jag har sökt och sökt passliga plastbitar att limma på min näsa. Igår hittade jag såna. Satte i ivern också några vid ögat.

 photo 3063d05d-866f-4ba6-ad0a-c1924e7d798c_zpsbaabc2e8.jpg

Så till ett lite normalare. Jag och Elin väntar på Uffen i bilen.

 photo 7557e580-5c8a-4040-baf9-5062cbf60058_zps594063d9.jpg

Den här bilden blev till helt av misstag. Tanken var att ta ett foto där jag har ena ansiktshalvan fixat och andra utan mace.

Elin stod bakom mig och höll upp filten och plötsligt ropar hon, ta foto nu, just nu, och så knäppte jag av.

Den här är till dig Mamma 😉

 photo ae0d6616-cdaf-442f-b63a-79209849a333_zps5115d2b0.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet, selfies. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s