helgen som gått

Igår tillbringade vi hela eftermiddagen på Mylly. Jag, Uffen, Linda och Elin. Uffen och Linda hade intresse av mobilförsäljare, medan jag och Elin sprang runt i alla skobutiker. På onsdagen dansas det bal och till klänningen behövdes skor.

Hon vet vad hon vill dottern min. I första butiken vi var in hittade hon ett par hon tyckte om. Vi satte undan dom och sprang i resten av butikerna. Elin brukar då hon vet vad hon vill ha gå in i en butik, kolla runt och gå ut om där int finns något av intresse. Så vi sprang ut och in i alla. Dom första skorna hon provade blev alltså hennes.

Vi lunchade på Rico och handlade i Prisma.

Man fick 3 knippen tulpaner med 10 tulpaner per knippe för 10 euro. Köpte två åt mig och en åt Linda.

Mitt färgval förvånade mig. Aldrig nånsin att jag skulle ha valt gredelina och röda tulpaner att sättas i samma vas.

Men nu gjorde jag det och jag tycker dom är underbara ihop.

 photo d8e63542-ab2b-4fa0-989c-2db8d83c1686_zpsb6185746.jpg

 photo 77fe46e0-3624-45a5-909b-d9a5c8e474ea_zpse0e1cff0.jpg

Förra veckan var som sagt sista veckan med Mindysen. Som tack fick jag the Mumin mugg just nu..utan glasögon..men dock. Jag fick också välja fyra praliner från leonidas.

 photo 4138068c-e614-40b1-b43d-20d35915672b_zps791c5f1c.jpg

Hade verkligen int haft en tanke på att få nåt. Men blev glad av att ha varit uppskattad.

Pralinerna var supergoda, valde helt rätt.

På kvällen kollade jag på en miniserie som jag plötsligt hittade ”hostages”. Nu har jag sett den slut så inga sena kvällar/tidiga mornar mera. En riktig thriller. Huvudpersonen är en verklig fröjd för ögat, så om int serien annars tilltalar kan man ju bara titta på honom.

Dylan Mcdermott 

Idag kom den lilla familjen på spontan visit. Vi fick njuta av Cillas sällskap och hennes kloka prat. Så roligt då hon blir bättre och bättre på att göra sig förstådd.

 photo baf5b8b1-cd0e-4822-add9-b51871bcaa9d_zps25c3c0af.jpg

Hon är svårflörtad just nu. Hon bara ser bort då jag kommer nära henne med kameran. Cilla se på fammo..Cilla snälla..och hon bara tittar bort tills hon plötsligt out of nowhere tittar rakt på mig och skrattar. Då skall man vara snabb med kameran.

Alla som rör sig i dom olika sociala medierna känner till Avokadopastan av Alexander Gullichsen. Har haft den i tankarna länge nu och då vi igår hittade mjuka avokadon i butiken bestämde jag mig. Idag gjorde jag den till middag.

Efter all den publicitet den fått blev jag smått besviken. Den fick mig int att gråta 😉 . God var den, det är ingen tvivel om saken. Men int så god då som jag hade förväntat mig. Det bästa med rätten var eftersmaken. Har länge mått dåligt av mat som jag lagar, men den här kändes ingenstans. Det kändes lätt och bra i magen efteråt.

 photo 7c00ab80-9bab-4dda-8e24-da1470c85b7c_zps298a7bc7.jpg

Så god är den nog att jag definitivt kommer att laga den igen. Dessutom så är detta snabbmat om något.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mat, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s