sjunde veckan

Otroligt hur tiden går. Trodde jag aldrig skulle klara av utmaningen om att ta självbilder i fyra veckor, nu har det gått sju.

Tar oftast flera bilder varje dag. Men den här veckan har varit lite annorlunda. Den här veckan var jag ju till Åbolands sjukhus för kolonoskopi. Det har verkligen tagit på och det syns på bilderna. Har sannerligen int haft varken ork eller intresse att fundera och vara kreativ över hurdana bilder jag skall ta för att vara lite annorlunda ibland.

Så dessa är helt enkelt så ärliga som dom bara kan vara.

På måndagen var jag rädd, orolig och hade svårt att koncentrera mig på riktigt nånting. Kommer int ens ihåg vad jag gjorde den dagen. Antagligen var jag också nervös över att int vakna i tid för att åka iväg till sjukhuset till klockan ett. Det skulle ha varit sååå typiskt mig.

 photo 73b84f81-70bd-4153-9b83-c54860fc12fd_zps4513aabf.jpgPå tisdagen på Åbolands. Här hade jag fått dom vackra sjukhuskläderna på mig och väntar på att få min första shot meducin.

 photo 9b11b845-2dc8-4fdf-9a5d-81fac1e0fdf1_zps64d51bf6.jpgDå jag kom hem på onsdagen var jag så utmattad och trött så jag la mig direkt i sängen trots att klockan bara var typ fem på eftermiddagen. Jag somnade ganska så medetsamma….

 photo f34823ef-2d04-45f8-b195-7158789c9c0a_zpsf1c3d9db.jpg….och sov till följande dag, hela dagen. Orkade int ur sängen. Ringde åt Mamma och bad henne hämta mat åt mig och Elin från fiskbutiken. Vilket hon gjorde.

 photo bd1e972e-fe8f-482a-ad4d-ea5013b0f9e9_zps4f583214.jpgPå fredagen var jag tvungen att stiga upp. Hade lovat att köra Elin och en kompis till en annan kompis. Dom skulle via butiken och var själv in som hastigast för att köpa mat åt mig själv. Då jag kom hem la jag mig på sängen och fortsatte att sova. Tydligen har jag helt glömt bort att ta en bild den dagen. Den skulle dock ha varit precis lika tråkig som alla dom andra den här veckan.

På lördagen hade jag och min Mamma planerat in en tripp till stan. Min åländska systeryster fyllde år i veckan och vi behövde köpa en gåva till henne.

Då jag är på stan, eller nåt köpcenter är jag tvungen att veta var vessorna finns. Tror jag går in i en vessa lika många gånger som jag går in i en butik. Nå nej nu överdriver jag. Men kan säga att det inte går en gång jag är och shoppar att jag inte skulle gå på vessan ett par gånger åtminstone. Sååå otroligt irriterande.

 photo 5468d916-1817-449a-ad9e-3a2ff7472411_zpscf0e6578.jpgJag och Mamma hade riktig kvalitetstid tillsammans. Det händer int varje dag.

 photo 4ab5c2b6-dcdd-423e-85f4-27010b5828d0_zps0c703a1c.jpg

Idag har jag fortsatt att sova och har int haft nån som helst tanke ens på att ta en selfie. Hoppeligen kommer denna ofantliga trötthet att gå över snart för jag orkar int vara så här. Jag har planer. Både för olika självbilder, fotograferande, handarbete och hemmet.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet, selfies. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till sjunde veckan

  1. Monika Sangder skriver:

    Man ser att det är mor och dotter. Hoppas du piggnar till. Ut i solskenet det hjälper. Tyckte mig faktiskt se solen i dag. Kramz.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s