våran surfplatta

Har en samsung galaxi tab 3. Den är super när den fungerar som den skall göra, men är helt förskräckligt irriterande och frustrerande då den int gör det.

Det började för drygt en vecka sen. Plötsligt gick det int att spela mina favoritspel, candy crusch och farm herous, den slängde ut mig direkt. Sen blev det nätets tur. Hann vara inne en bråkdels sekund och så var jag ute igen. Till slut blev det mina foton. Så fort jag hade tittat på en bild var jag snart ute igen.

Detta har hänt en gång tidigare men hann aldrig gå så här långt förrän jag hittade felet.

Men som jag inte den här gången kom ihåg hur jag gjorde då. Så nu har jag rivit mig i håret, gnuggat mina geniknölar och sökt och sökt utan resultat. Tills idag då jag av misstag kom in på rätt spår. Allting fanns under mina filer. Där fanns en massa filer som int kunde öppnas men tog mycket utrymme.

Jag raderade dom.

Nu är surfplattan som den ska vara igen. Sååå otroligt skönt och avstressande.

Hur kan en liten tab bli så viktig i ens liv, så man blir helt hysterisk då den börjar krångla.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s