Små förändringar

Vårt sängöverkast i sovrummet har verkligen sett sina bästa dagar. Hur jag än har tvättat det, har det sett smutigt ut.

Därför har jag en längre tid hållit utkik efter ett nytt. Men shit vad dom är dyra.

En ASKO i närheten där jag bor har haft slutförsäljning och jag har emellanåt varit in dit för att kolla läget. Där fanns bl.a. ett från Finlayson som jag tyckte om, men jag velade och velade, tills jag på skoj stack mig in mig dit igen då dom just skulle stänga. I en korg fanns några sängöverkast, int just Finlaysons, men ändå neutralt naturvita och fina i mitt tycke. Fortfarande stod det 50 euro på den röda lappen. Fattade inte pointen. Dessutom så var dom i en korg där det stod 20 % på. Så jag frågade en försäljare om det tas 20 % bort från 50 euro. Nejjj..svarade hon det kostar 20 euro. Jag behövde int tänka mer än en sekund och så köpte jag det.

Överkastet är i linnetyg ovanpå och i bomullstyg under.

Ett fynd helt klart.

Överallt syns det puderrosa just nu. Det är ju en så otroligt vacker färg. Jag bara måste få in den nånstans i mitt hem. Så det fick bli i sovrummet. Köpte 2 kuddöverdrag på H&M home och la dom på sängen.

Två favorit kuddar från IKEA, som jag bara gillat fick ge vika för dom puderrosa. Men eftersom dom är favoritdynor hittar dom garanterat en ny plats, om int annat så på lande.

I sovrummet har jag haft en tiffany glasprydnad i fönstret. Glastavlan har jag gjort själv, men tyvärr har den verkligen stört mitt öga nu en längre tid. Den har dock fått hänga kvar för att jag har gjort så mycket arbete på den. Hantverk i  all ära, idag rök den bort. Direkt in i ett skåp med lite tidningspapper runt omkring.

Voila, små förändringar som knappt märks, men ändå förändringar som värmer mitt hjärta just nu.

 photo 9c1f6741-cfcd-4f4d-847c-308fde9cb863_zps8c399ebe.jpg  photo b48441e1-ae27-432b-ba81-ef6de6038eda_zps2f34a967.jpgBörjade sticka på ett par sockor då jag var på Åbolands. Började med ett mönster med ett färdigrandigt garn. Tyvärr var det randigt i grått emellanåt och därför helt fel i sammanhanget. Jag rispade bort det och nu stickar jag då dessa helt plaina och tråkiga sockor.

Får se hur länge jag stickar på dessa.

 photo f20fce37-3907-4cf2-b7bb-15a5ef042150_zps8e65cea9.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Handarbete, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s