long time no see

Bloggandet har stressat mig lite. Jag har haft en åga varje dag om att jag måste uppdatera. Skriva ett inlägg. Tänkt på läsarsiffrorna. Dom sjunker ju genast då det int skrivs något.

Nu har jag bestämt att jag skall skita i det. Har redan en längre tid haft en liten paus över veckosluten, och kanske int skrivit ett inlägg varje dag. Varför skriva om det int finns något att skriva om, liksom. Detta betyder int att jag tänker sluta blogga, absolut inte. Bloggen är för viktig för mig för att göra det. Men jag tänker int hela tiden ha bloggen nånstans i bakhuvudet vad jag än gör. Jag tänker varva ner. Det är int hela världen.

Hur gick min helg då?? Jo, lördagen gick åt att vika byke. Ni kan int ana vilken hög ovikta kläder jag har haft liggandes. Nej, jag stryker int, int förrän jag använder plagget i fråga. Jag lagade mat..riktigt gott för en gångs skull. Vet int vad det är med mina smaklökar men ingenting jag lagar själv smakar riktigt bra. Men lördagens mat, grisfile’ med ungsgrönsaker, var faktiskt int så tokigt.

Resten av lördagen kollade jag in en ny serie jag har hittat. ”Scandal”. Jag blir alltid fast. Det blir maraton seénde alltid. Till slut måst jag ta mig i kragen och gå och lägga mig.

Det var fastlagssöndag. Jag hade ju redan tidigare utmanat Linda om att om hon fixar bullarna, lagar jag ärtsoppan. Vi bjöd in samtliga familjemedlemmar.

Det var så roligt att ha alla runt sig. Elin var int så mycket hemma för hon hade handboll. Men nog hann vi träffas alla för det. Cilla som int tycker om ärtsoppa åt Fammos ärtsoppa utan att säga stopp. Till efterrätt hade jag lagat pannkaka och till kaffet fick vi fastlagsbullar som Linda hade bakat.

Tror vi alla var mätta och belåtna. Det tenderar att vara så i vår familj. Då det finns mat äts det och det ordentligt. Bra är väl det för då vet jag ju att ingen går hungrig från bordet.

Ärtsoppan våran ser lite vattnig ut, men det är så vi vill ha den. Vi tycker int om tjock ärtsoppa.

 photo d4bfac86-0f3b-4416-95c3-6264a602f075_zps87cd77fd.jpg

Lindas bullar var supergoda.

 photo 96d909cf-34b3-427c-ac9c-cea7da550dab_zpsaa14749f.jpg

Vi fick en knippe tulpaner av den lilla familjen 🙂

 photo bccb0586-7419-415e-aeb6-9f918a6409fa_zps6089211e.jpg

Våran lilla Cilla gumma. Bara älskar sina dockor.

 photo 29ec4e03-bf8b-4240-a772-ce81d5f70345_zps984c0d1d.jpg

I detta könsfixerade samhälle känns det tokigt att uttala sig, just så, som att Cilla gillar sina dockor. Men så är det. Tror int det har med könen att göra, hennes pappa älskade sin docka lika mycket då han var liten.

Och kolla nu…se vilken lycka det är att ha en glittrig fe’ klänning på sig.

En del barn är bara funtade så och andra inte.

 photo e4a19b7d-519c-4c29-8845-a035869d26af_zps84060fab.jpg

Idag åkte jag till Mylly. Är en evinnerligt rastlös person. Men som det nu råkar vara kalas hos systran min på lördagen så hade jag all orsak.

Har suktat och kollat in vinröda converse nu en längre tid. Döm om min förvåning då jag gick in i top-sport och såg att dom hade just sådana på rea. Två par fanns kvar. Ett par med högt skaft och ett par vanliga. Hade velat ha dom med högt skaft, men dom var för stora. Med ett pris på 35 euro för dessa, kan jag leva utan skaftet, tänkte jag.

Tala om att fynda.

 photo d0eefdfd-ac14-421a-86c0-35e674bfd55d_zps91992106.jpg

Min blixt och kamera är igen på något sätt osynkroniserade. Hände en gång tidigare och då var jag till Rajala i Mylly och dom fixade problemet i ett nafs. Idag gick jag bara in och frågade om saken. Vad jag förstod av vad han sa så har jag inställningarna rätt i både kameran och blixten, men ändå. Va feeeen. Blir något frustrerad då det int funckar som det skall.

Därav den dåliga bildkvaliten.

PS: Jag sov int bort hela helgen. Jag fick nånting gjort. Det känns bra 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Cecilia, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till long time no see

  1. villaherberts skriver:

    Inte behöver man blogga varje dag och det får aldrig kännas som ett tvång. (tycker jag)
    Vilken söt liten fe du har haft på besök.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s