är jag knasig…

..är jag det, liksom. Jag bara tycker att utblommade tulpaner är så fina. Int för att jag int tycker om färska. Men som fotomotiv är utblommade intressantare. Ingen blomma är den andra lik. Färgen blir djupare, förutom bladen som blir fult missfärgade och bleka.

Jag tycks ha vissnade tulpaner stup i kvarten hemma hos mig. Dom här fick jag på kvinnodagen av Uffen. Kommer helt enkelt int ihåg att beskära dom och byta vatten. Skulle ju nog gärna ha dom lite längre färska och krispiga. Jag gillar dom visserligen så bättre i min vas, men på bild blir dom utblommade fina.

 photo e9263c3f-0bbc-4a0d-a5dc-40d870325be9_zps69ccad9f.jpg photo 48f67e20-0581-43cc-ae06-c010e9fef897_zps600a6127.jpg photo 983845e6-8d01-4202-862f-79175c7f0715_zpsbdc7abd2.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till är jag knasig…

 1. Janette skriver:

  Du är inte konstig. Jag tycker också att utblommade tulpaner är fina. Tulpaner är fina under hela sin livstid och efter det. När de vissnar blir det lite mera spännande än när de är som fräschast.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Så är det, om man bara sku se det vackrami dom då dom är färska sku man göra det en ganska kort tid.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s