nya gardiner

Det var ett tag sen jag var till IKEA och köpte gardiner till vårt sovrum. Istället för att hänga upp dom så har dom legat på soffan i gästrummet och tittat surt på mig varje gång jag har gått förbi.

Sådär logiskt tänkt borde jag ju ha blivit ivrig och det på direkten. Jag borde redan följande dag ha fått gardinerna upphängda. Men sini, int jag..jag har nu i ett par veckors tid försökt hitta energin till att få det gjort.

Idag vaknade jag piggare än på länge. Gardinerna var det första jag tänkte på. Så jag satt igång och snabbt var gardinerna på plats. Oj vilken skillnad till hur det såg ut förut. På bild ser gardinerna puderrosa ut men på riktigt är dom ljust beiga. Jag är så nöjd.

Samtidigt fick jag upphängt en, vad det nu kan heta, pappers pompom som jag köpt från tre små rum för säkert en månad sen. Det är så konstigt, vissa saker bara faller man för på direkten. Köpet är gjort innan man ens har hunnit fundera ut vart man vill ha saken. Den här hjärta pappers bollen var just en sån. Nu hittade den sin plats. Tyvärr hänger den lite på snedden, men skräp i det. Jag kan ju säga att det ser mer konstnärligt ut så här 😉

 photo 9cd7d1e5-25c4-4fff-8f79-4aa5076f8dae_zpsd41f27e2.jpg  photo 9cf23ba3-03f9-4557-a200-f5af04658a20_zpsea6072d9.jpg  photo 59bab268-e077-4d70-8954-58bd909fdb7d_zpsc29d8b54.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s