helsingfors

Som jag har längtat efter en tripp till huvudstaden. Det var ett tag sen sist. Jag har tänkt akademiska bokhandeln, mina favorit butiker, alla härliga cafe’er, esplanadparken, torget, atmosfären…..och vackert vårigt väder.

Idag åkte Uffen på arbetsresa till Helsingfors ensam. Jag ville följa med. Ännu igår kändes det helt rätt och jag var full av förväntan.

Tills idag morse då det var dags att stiga upp. Då plötsligt kändes det int så viktigt mera. Det kommer nya möjligheter. Så jag stannade hemma….

…..har endast stigit upp ur sängen för att förflytta mig till soffan.

DAAHHH!!!

Har nu i flera dagar kännt mig rastlös. Då jag känner mig rastlös är koncentrationen på noll. Jag bara rusar bort hemifrån, bara för att int behöva känna dåligt samvete över allt här hemma. Eller så slösurfar jag på datorn. Som om det sku hjälpa. Det dåliga samvetet försvinner ingenstans. Jag borde ha lärt mig vid det här laget.

Mitt liv rusar iväg framför näsan på mig och jag hinner int med. Den enda som kan göra något åt saken är jag själv.

RYCK UPP DIG….vill jag skrika åt mig.

Men det hjälper inte.

Det låter som en lätt sak att göra, men är skitsvår för mig.

Lusten saknas, helt enkelt.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s