Fem frågor- fem svar (utmanad)

Jag blev utmanad av Ninette att svara på fem frågor. Antar utmaningen mer än gärna. Utmaningar är bra för bloggtorka, int för att jag just nu lider så mycket av det, men ändå.

1. Favoritfärg i inredningen?

Detta är en svår fråga att svara på. Hemma hos mig ändrar favoritfärgerna konstant. Just nu är jag inne i en gul period. Int så att jag sku måla väggar gula, men sådär som färgklickar lite här och där. Men om jag skulle välja en universalfärg så är det nog naturvitt. Den går att kombinera med alla färger. Passar bra för mig som är så ombytlig.

 photo f2b6edd7-e5ca-48d4-a576-e729e5b51a69_zps29271d7a.jpg

2. Designmöbel eller föremål som aldrig kommer till oss?

Efter en stunds funderande hade jag svaret. En Louis Ghost stol kommer nog aldrig över vår tröskel. Gillar int ultra modern design i hemmet. Eller skall vi säga ett hem som är ultra modernt, helt cleant, helt utan personlighet. Även om det kan anses vara personligt för andra.

3. Mest charmerande tv-figur?

Ser på massor av tv-serier och det finns en del som jag verkligen gillar skarpt. Men om jag skall välja en blir det nog Skavlan. Han är verkligt charmig, så himla naturlig, sympatisk och får alltid ut det bästa av sina gäster.

4. Favoritbakverk?

Redig hembakad kanelbulle skall det vara. Visst tycker jag om andra bakverk också, men ofta tröttnar jag på dom efter en tid, men sini bulla, det tröttnar jag aldrig på.

5.Fem favoritbloggar?

Kan int sätta fem framom alla andra favoritbloggar jag läser. Men kan nämna en ny blogg som jag har börjat följa helt nyligen Me, myself & I. Gillar att läsa om hennes vardag och hennes tankar kring helt vanliga jordnära saker, gillar hennes fina bilder tagna direkt ur vardagen. Kan också nämna en fotoblogg jag följer slaviskt Nevnarien. Hon är ung, men hon kan sin sak. Hon ger bra tipps om fotografering och tar själv helt underbara bilder.

Bloggar jag föjer kan kanske int sättas in i nåt fack på det sättet. Dessutom så följer jag int så många. Tycker extra mycket om bloggarna där dom som bloggar blivit mina vänner. Helst läser jag om helt vardagliga saker, men också om inredning, DIY och handarbete i måttliga mängder.

Vill skicka utmaningen vidare till

Juanitas hjärtanMammaspringBorta bra men hemma bäst Oscar LehtinenBittes blogg

Hur tänker ni?

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fem frågor- fem svar (utmanad)

  1. Nadia skriver:

    Vad roligt att du hittat till min blogg! Och ja, gult är min favorit också.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s