galet crazy

Det är vad jag blir av REOr. Såna REOr där det är rea på reapriset.

Förutom det är jag helt infernaliskt knasig då jag får pippi på något. Vad det än är. En viss sorts godis, handarbete, kläder, underkläder..you name it. Inte alla på samma gång, men ändå. Den här gången har jag fått pippi på tossor. Har nu i flera veckors tid gått omkring och kollat varje sportbutik överallt i Åbo med omnejd. Jag har varit ute efter färggranna tossor. Eller då ett par som sig bör.

Köpte ju före vi åkte till Paris ett par Puma, men dom var nu i efterhand int tillräckligt färggranna.

Så igår då jag var till Mylly hade alla sportbutiker 20-25 % REA på alla varor, även dom med röda lappar på. Top-sport hade 25 %, och jag hittade ett par otroligt sköna tossor, sen hittade jag ett par till och ett par till…var nära att köpa två par. Men hade en konversation med mig själv om att det är helt galet, ett par tossor till räcker nog. Så jag köpte ett par NIKE.

Idag åkte jag till Plantagen i mina nya tossor, för att köpa violer. Samtidigt åkte jag via Skanssi som är precis bredvid. Och vad gör jag..jo jag går in i varje sportaffär och kollar in utbudet. Till slut gick jag in i Intersport…där det också var 20% på REA priset. Plötsligt fanns dom bara där. Ett par Ice Bug tossor. Löptossor, naturligtvis, men vad tusan nog kan man ju gå ut och gå i såna också, eller? Dom var sååå SKIT billiga så jag bara var tvungen att köpa dom. DAAHHHH!!!

Till saken hör att jag just beställde på nätet ett par NIKE tossor som int har kommit ännu. Nå det går ju att skicka tillbaka. För det är int bara fysiska affärer jag kollat i utan även i dom flesta på nätet.

Nu har jag då 4 converce, och fyra par lenkkare, ett par gamla förutom dom nya. SKÄMS!!

Till mitt försvar håller dom gamla på att gå sönder.

tossor

Då jag åkte till Skanssi idag lyssnade jag på Magnus och Niklas  i veckoslutskommite’n på X3M. Dom talade om hur fb håller på att dö ut. Att den har övertagits av 45-50 åringar och äldre som egentligen är för gamla för fb. Hallååååå….ville jag ropa…vadåååå…för gamla. Nu gillade dom dock denna uppsving fb har fått med dessa vardagsutmaningar, där man igen får en glimt ur människors vardag och inte bara olika uppladdningar från nätet. Håller med dom om det. Det har blivit mera trafik där nu, vilket är roligt.

Idag blev jag också utmanad och joinade naturligtvis alla andra, fast jag egentligen faktiskt hellre hade låtit bli. Har gjort det en gång på Instagram redan.

Berättade i varje fall om mitt plantagen besök. Nu har jag x-antal violer som väntar på att bli planterade i krukor.

DSC_0029DSC_0030DSC_0031

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till galet crazy

 1. kicki skriver:

  Och jag som går omkring i ett par gamla Reebok länkskor, som är nästan tio år gamla. Fodret är söndernött och ovantåget har också hål på två ställen, men de är så bekväma. Har nog ett par nya från ifjol som tyvärr ger skoskav, så jag tar de gamla i alla fall.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Men så är det ju…dom äldsta skorna är ju alltid bäst. Antagligen får jag väl skoskav av dessa jag också 🙂

   Gilla

 2. villaherberts skriver:

  Jag gillar dom där Niketossorna, såna kunde jag tänka mig att ha och jag är över 60 så snacka inte om ålder. 😉

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..dom sku nog passa dig perfekt och dom är jättesköna då dom är så breda vid tårna 🙂

   Gilla

 3. barhoppan skriver:

  Förbaskat snygga tossor och förbaskat snygga foton
  Ha en bra dag

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s