en vardag

En sommarjobbare har börjat sitt sommarjobb i vår familj idag.

Vilket betyder lite förändringar i min vardag. Int i så stor utsträckning, dock, för inget kan rubba mig och mitt dåliga engagemang i allting.

Jag lånar ut bilen, så länge det behövs. Tills sonen får sin bil i körskick, men det svider. Jag skjutsar fram och tillbaka bara för att få ha min bil en liten stund. Jag erbjuder lunch om det finns något i kylskåpet. Min soffa går att vila på, bara den hålls ren.

Det positiva är att jag varje vardag får se sonen och har möjlighet att kanske prata med honom. Fast jag av erfarenhet vet att han blir ganska så irriterad. Helst äter han och sen vilar han och ser på TV. Han vill absolut inte bli störd.

DSC_0003

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en vardag

  1. villaherberts skriver:

    Ja dom är ju inte så pratsamma när dom är trötta. Va roligt för dig att få se honom varje arbetsdag en period.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s