eländiga jag

Vad kan jag säga. Hade stora planer för idag och dom blev alla ogjorda.

Hade äntligen tänkt plantera violerna jag köpte i helgen. Hade tänkt ändra färger i vardagsrummet med mitt enkla knep. Byta ut kuddfodral.

Nu skall det bli mjukt rosa toner.

Istället steg jag upp klockan tre. Låg på soffan en stund och undrade över om jag skall gå ut eller inte.

Ebba skällde ute och jag gick i nattlinnet ut och kommenderade henne att låta bli. Hon var helt galen i en katt som gick förbi.

Elin kom hem och sa att hon antagligen har i bihålorna. Detta efter att ha fått flunssa inatt. Ringde för att få läkartid till henne och fick det passligt tills Alexander kom hem med bilen från jobbet lite före fem. Vi satt i läkarcentralen en god stund innan hon slapp in till läkaren. Ut kom hon med beskedet, att javisst, hon hade i bihålorna.

Åkte med Alexander till Skanssi då han ändå var på väg till Åbo. Vi hade en kvalitetsstund över en kopp kaffe på café Leonidas. Vi sa hejdå och jag gick till apoteket och köpte Elins medicin och också min egen som snart är slut. Efter en timme ringde Uffen och sa att han var på väg.

DSC_0018DSC_0016DSC_0022

Som sagt..inte riktigt en dag jag hade planerat för.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s