kallt som attan

Vad jag har frusit idag. La mig i soffan med en filt på mig men fick stiga upp och ta raggsockorna på för att få värmen upp.

Mina dagar tycks vara varvade i en kry och pigg dag/en sleepalong och lat dag. Idag har då varit den senare. Skräp igen en gång.

Nu är det kväll och jag har gjort absolut ingenting annat än skjutsat på vuxna barn. Till jobb, från jobb, från skolan, till PIUG och därifrån. Nästan som att det har stört mig i min soffliggarposition.

Imorgon gäller det dock att vara pigg som en nötkärna. Skall till den lilla familjen och ge en hjälpande hand. Tillbringa kvalitetstid med Cilla den lilla, hoppeligen i ett varmt och soligt väder. Annars får vi väl hitta på nåt annat Cilla och jag 🙂 Får naturligtvis också snusa på den lilla. Lilla Linnéa.

Annars tror jag int att jag har talat om vad jag fick till gåva av husbanden min till bröllopsdagen förutom resan.

Då vi gick på Champs Elyseés, fanns där en swarovski butik. Var in och kollade in smycken och då frågade Uffen mig om jag hellre ville ha en ring därifrån eller hemifrån. Naturligtvis ville jag ha därifrån, då vi nu ändå var där.

Såg mig omkring och såg en ring som jag tyckte var fin. Det visade sig vara tre ringar i en. Ringen är av platinum och kristaller. Int nå guld och diamanter, men behöver det alltid vara det??

Tre ringar som symboliserar trettio år som gifta.

page

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till kallt som attan

 1. villaherberts skriver:

  Vilken fin ring, den var du värd efter 30 år men vad fick din man?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Han har fått den äran och vara gift med mig i 30 år..och det är mycket mer värt än en ring 😉

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s