härlig känsla

Jag och min sociala fobi. Då jag fick reda på att en ny fotoförening i Pargas, Foto Apertura,  skulle ha ett seminarie med föreläsningar om fotografering, ville jag gå. Hade redan sagt åt väninnan att jag skulle komma. Men sini, igår fick jag kalla fötter, jag var stressad och jag fick ångest. Så jag meddelade väninnan att jag nog int kommer.

Fick ett svar av henne och fick igen sån lust. Tänk om jag går miste om något väldigt intressant. Så igår natt hade jag bestämt mig. Jag skulle gå. Och vilken lycka. Vilken dag. Härliga föreläsare med mycket intressant att säga och att visa. Så fina foton. Tyckte speciellt mycket om vad fotokonstnär Sade Kahra hade att berätta och hennes fotografier var bara helt annorlunda och vackra.

Tyvärr var föreläsningssalen ganska så tom på folk, vilket var synd. Lessamt för dom som hade ordnat allt och för dom som föreläste. Dom hade ju jobbat för det.

Seminariet var början på fotodagarna i Pargas 10.5-18.5. Dagarna innehåller en fotovandring. Har varje år det har funnits en sån velat delta, men inte gjort det. Men i år skall jag. Helt hundra 🙂

DSC_0023

Känner mig såååå upprymd och glad.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till härlig känsla

 1. villaherberts skriver:

  Vad bra att du gick dit och kom ihåg att alltid gå på sånt du tycker är kul. Förstår att det känns motigt ibland men tänk såhär, jag kan ju alltid stiga upp och gå hem om det känns för jobbigt att vara där.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Så är det nog..borde komma ihåg nu hur roligt jag hade det idag nästa gång jag velar. Som du säger kan jag alltid gå ut 🙂

   Gilla

 2. Lena skriver:

  Tack för länken till sade kahra, faktiskt härliga bilder. Lite annorlunda.

  Gilla

 3. Janette skriver:

  Jag hade så gärna varit där men prioriterade det andra evenemanget som jag redan länge sett fram emot. Jättejätte synd att två evenemang krockade.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Visst är det..men man skall alltid välja det som står en närmast hjärta 🙂 Det kommer säkert flera liknande tillfällen i framtiden.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s