lite rosa, en favorit och en ny

Har idag varit på café med en bästaste kusinvitamin. Hon har bråttom och jag är dålig på att ta kontakt, så det var verkligen en tid sen vi sågs sist. Men roligt ändå att hitta en tid mitt i all brådska för att umgås en smula. Gör så gott i själen att bara prata med och lyssna på en viktig person i ens liv. Ju längre tid det har gått desto mer har man ju att tala om. Så pratet flödade verkligen.

Då jag kom hem la jag mig i soffan och började studera mina rosa rosor, som inte mer är så fräscha trots att jag köpte dom på fredagen. Men för mig som tycker att vissnade blommor och blad är vackra i sin mångfald, gjorde det då inget. Riktigt vissna är int alla i varjefall.

DSC_0005DSC_0009DSC_0020DSC_0013

Köpte också i förra veckan en liten hortensia, även den i ljust rosa. Allt för att passa min rosa period i vardagsrummet 😉 Jag lägger int märke till mina blommor så värst mycket och dom slipper väldigt fort att torka. Det hade den här också gjort, idag hängde allt på den. Så jag gav den vatten och efter en timme var den hur fräsch som helst igen.

DSC_0016

Efter att vi köpte en ny lampskärm till sovrummet från IKEA såg jag följande gång jag var dit mycket finare skärmar, vilket harmade en aning. Funderade febrilt vart jag sku kunna behöva en dylik. Nå nu kom tillfället till det. Köpte på fredagen en till min lilla lampa jag har på hyllan i vardagsrummet. Naturligvis i rosa.

DSC_0034

Är smått ombytlig vad gäller mina prylar i vardagsrummet. Ibland gillar jag det ena och ibland det andra. Det finns dock några saker som har varit långkörare och en av dem är en keramikfigur som jag köpte i Praq då vi var dit för fem år sen. Det är en mycket sofistikerad dam med ett pärlörhänge. Den är såååå min favorit. Har många gånger tänkt byta den till något annat, eller flytta på den. Men nepp, där har den stått nu i fem år. Sakerna runtomkring den har ändrat många gånger under den tiden.

DSC_0042

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s