sommarvärme

Äntligen är den här, värmen.

Uffen åkte till lande idag och Elin på beach-handbolls turnering till Sjundeå. Så jag har varit både barn- och hundlös idag.

Steg upp till solskenet och kände att idag blir det en utedag för mig.

Först fick jag för mig att lacka mina naglar i en pigg sommarfärg.

DSC_0005

Vilket kanske int var så värst klokt, med tanke på att jag efter att ha stickat några varv på mina sockor, började gräva i jorden i stället. Hade nog handskar på mig, men ändå. Så nu är int mina naglar sååå fina mer på min högra hand, som jag har dragit ogräs med från blomlandet.

DSC_0007

Lagade mat åt mig. Vilken bedrift. I synnerhet med tanke på att jag var ensam.

DSC_0016

Snarvlade med grannen en stund medan jag väntade på att Linda skulle komma. Ville till Sattmarks kaffestuga.

Då hon kom åkte vi iväg. Kaffestugan har bytt innehavare och jag blev lite besviken. (Anita, där fanns inga röda karameller i strut). Där fanns int den goda lemonaden och int heller dom goda bullarna. Bakverkena såg int sååå mumsiga ut som tidigre, men var det nog visserligen sen då jag smakade på en mocka rulltårta.

DSC_0034

DSC_0049DSC_0052DSC_0055DSC_0062

Atmosfären var dock densamma.

Har länge velat åka till Lenholmens naturstig den här tiden på året då allt börjar blomma och är grönt. Nu då hundar absolut int skall gå där. Vilket just idag passade perfekt, då Ebbasen är på lande och Mindysen är till Åland med sin uppfödare.

Visst var det vackert, grönt och lummigt, trots att löven på träden int ännu har spruckit ut ordentligt. Marken hade ett täcke av vitsippor och längre fram var den grön av liljekonvaljblad. Gud vad där måtte vara vackert där då dom blommar.

DSC_0089

DSC_0073DSC_0075DSC_0091DSC_0092DSC_0096DSC_0107

DSC_0110DSC_0115DSC_0124DSC_0129

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s