från regn till solsken

Igår braka det loss. Det blixtrade, åskade och regnade så det stod härliga till. Det kom då rakt int som nån överraskning. Det kändes i huvudet att något var på gång.

DSC_0067

Regnet behövdes verkligen. Marken var torr som krut och alla allergiker fick en liten lättnad. Själv tycks jag också ha lite av nån sorts allergi. Efter söndagens midsommarros rensning har jag tre svullna blemmor på armen som kliar något ofantligt. Myggbätt kanske nån säger, men då man har myggbett har man int små nippor på blemmorna.

Vet ju nog att jag är känslig för vissa växter. Av zucchiniplantorna får jag också en massa röda prickar.

Den här dagen har varit passligt varm. Åtminstone för mig. Åkte till Skanssi med Elin för att bjuda henne på mat då hon idag har klarat teoriprovet för korkortet. Duktiga hon. Nu gäller det bara att klara inssin. Fast flickan int har bett om nån klänning till skolavslutningen köpte jag ändå en till henne.  Hon har förutom avslutningen även två dop att gå på.

En annan sak att glädja sig över är att Alexanders cancer provtagning igen en gång var negativ. Nog för att läkaren har sagt att den nog inte kommer att förnya sig, är det ändå alltid lite nervigt med dessa prov.

Annars mår jag själv int så bra just nu. Min mage har börjat krångla igen. Magknip stup i kvarten är inget roligt. Ett evinnerligt vessaspringande är int heller det. Förstår int vad jag reagerar för just nu. Kanske det är sommaren…int precis min favoritårstid.

Jag har en ny favoritglass. Ingmans citron jättis. Är ingen Ingman fan, men den här är frisk och god i smaken. På eftermiddagen efter Skanssi besöket satt jag mig i solen med en dylik och en bok. En bok som jag tuggar och tuggar på…den tar aldrig slut känns det som. Int för att den inte är bra, utan för att jag bara stupar i säng då jag äntligen går och lägger mig på kvällen/natten.

DSC_0085DSC_0088

Datorn har helt tagit över mitt liv. Det är alla serier jag följer. Nu blir det dock sommar och alla tar slut. Så kanske det blir lite mer bokläsning och handarbete efter det. Det är ju kanske lite sundare än att sitta fastklistrad vid datorn kvällarna i ända.

DSC_0060

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s