en roadtrip

Tack vare en väninna kom jag mig iväg på en roadtrip till Reso och Nådendal.

Hon tog mig med till en härlig butik, helt i min smak, Putiikki Vanha-Vanto i Reso. Visste int ens att den existerade. Tänk vilka härliga butiker vi kan besöka bara vi vet var dom finns. Som Adalmiinan Helmi, Loviisan Aitta, Amalias hem, Tre små rum och säkert en massa fler nånstans där ute på landsbygden.

Hela platsen där just den här butiken finns på är oerhört vacker. Vilken atmosfär. Det fanns kaniner, ponnyn, får och små nyfödda lammungar. Så nyfödda att dom ännu hade  lite blod på sig.

DSC_0101DSC_0120DSC_0108DSC_0129DSC_0186DSC_0188DSC_0189DSC_0193

Kunde igen ha köpt hela butiken. Där såldes bl.a. By Pia´s kläder. Så underbart fina. Bara älskar kläder i linne. Prövade några tunikor i en storlek som jag tänkte kanske kunde passa på mig, men nepp. En nummer större hade varit perfekt.

DSC_0139DSC_0141DSC_0144DSC_0151DSC_0157DSC_0168DSC_0159DSC_0170

Köpte istället en ljustake i metall med en blomma och några blad. Köpte också några meter band som det stod fina saker på. Har ju bara en stor låda full med dylika. Men tänkte att om jag sku få för mig att sy något, har jag i varjefall banden hemma.

DSC_0178

Efter butiksbesöket åkte vi till Nådendal för att gå på café. Vi hittade ett trevligt i hamnen. Där satt vi sen och snarvlade en god stund. Nådendal är ju bara en så fin stad. Är bara tvungen att åka dit igen nån gång under sommaren. Riktigt bara för att gå omkring där och insupa allting.

DSC_0195DSC_0198DSC_0207DSC_0211DSC_0213DSC_0214

En helt ljuvlig dag har jag haft i gott sällskap. Tack Lotta för att du släpade mig med.

Då jag kom hem märkte jag äppelblommorna som nu har spruckit ut. Det gick hastigt, för tror det var igår jag senast såg på dom och då var dom ännu i knopp.

DSC_0223

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt i Livet, vänner. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en roadtrip

 1. villaherberts skriver:

  Du verkar ha haft en underbar dag, en sån som man kan spara i minnet och plocka fram när livet känns lite motigt.

  Gilla

 2. Barhoppan skriver:

  Härliga bilder,sommar
  Hälsningar från ett somrigt Ekenäs

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s