från en dag till en annan

Hur kan det bara vara så. Ena dagen är jag nöjd och glad över mitt liv, för att nästa dag vara helt nere i skorna och smått gråtfärdig hela tiden.

Jag lyssnar på en massa känslosam och nostalgisk musik. Läser nyaste Hus och Hem om  familjers fina sommarhem. Läser mellan raderna om deras favoritplats på sommaren, om kvalitetstiden med familjen, om luncher tillsammans på terrassen i solskenet med inget annat än tid för varandra.

Blir så fruktansvärt sentimental och samtidigt avundsjuk.

Min sommar ser int ut så, fast jag hur sku villa.

Kanske jag ändå kunde få nånting ditåt om jag bara skulle ändra inställning. Omvandla alla mina negativa tankar och känslor till något positivt.

page

DSC_0013

För det är väl ändå så här:

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till från en dag till en annan

 1. Lis-Marie skriver:

  Alla de där reportagen är jättefina och glansbildsaktiga. Men jag tror nog att de mänskorna det handlar om har nog sina problem också. Jag tror inte att deras dagar alltid är så rosensöta som det verkar i tidningarna. Alla har vi våra sorger. Du är inte den enda som är ledsen och nere mellan varven. Tro mej. Du verkar ha en underbar familj att dela din vardag och helg med. Ta vara på de dagar då du mår bra! Ha de gott!!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nej..det är klart att dom också har sina sämre dagar och sorger som alla andra. Nej det är klart att jag inte är den enda med dåliga dagar och jag vet att jag skall vara lycklig över min familj, för visst är den fin. Ha det så bra du med 🙂

   Gilla

 2. lma7 skriver:

  Hördu Hanna, när jag läser din blogg och tittar på dina fina bilder kan jag också bli smått avundsjuk, jag har ju ingenting att komma med i jämförelse med dig, om det nu kan vara till någon tröst? 😮

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Hördu du, nu skall du inte vara så anspråkslös. Din blogg är bra för det är du och det kan ju ingen annan vara. Alla fyller vi våra bloggar på olika sätt. Det betyder int att den andras behöver vara sämre.:-)

   Gilla

 3. Janette skriver:

  För mig stavas sådan där humörsvängningar ‘hormoner’. Jag hatar hormoner för de lever loppan i min kropp och ändrar humöret tvärt. 😦

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s