”tidens tand”

Rubriken på en uppgift vi fick i den slutna fotogruppen på fb.

Ordagrant löd uppgiften såhär:

”” Tidens tand” – eller klarare sagt spår av tiden. När tiden har satt sitt spår i människan, naturen, ett föremål eller din omgivning. Gör en så vacker bild som möjligt av något vi kanske annars uppfattar som fult.”

Vet int hur många foton jag igen tog av allt möjligt, främst rostiga saker. Hästskor, stormlyktor, rostfläckar på sonens bil, gamla lantbruksmaskiner.

Hade x-antal bilder att välja mellan. Ändå visste jag direkt då jag gick igenom dom vilket foto jag ville använda. Vilket ju är helt int alls jag. Jag är en velare, kan int bestämma mig.

Mitt bidrag blev

DSC_0255

Rost på sonens bil.

Otroliga saker vilken fin feedback jag fick. Blev sååå ofantligt glad, för jag har tyckt att mitt fotande bara har blivit sämre. Den här gången lyckades jag. Fick inte bara positiv kritik av min lärare utan även av några medlemmar i gruppen.

För att citera min lärare

”Nästan ett konstfoto då det känns rätt så abstrakt och man knappast hade vetat vad det var om du inte inte hade berättat. Det korta skärpedjupet gör bilden mjuk och drömsk. Ett bra exempel på att en abstrakt bild där det egentligen inte händer nåt, kan vara fascinerande och intressant.”

Myser 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s