Nyfiken

Det blir man emellanåt på vem egentligen läser ens blogg.

Det har nyligen varit på tapeten på t:ex Nadias blogg och på Michaelas blogg. Nu känns det som rätt tidpunkt att lite smått undra vem ni är då mitt besökarantal har gått över 200000 strecket.

Besökarantalet kunde ha varit fler om int bloggen.fi hade kraschat för några år sen, eller om jag int i min dumhet hade raderat all besökardata från bloggen några gånger. Gör int det misstaget igen. Så oerhört frustrerande. För det är så kiva och följa med i statistiken från hur många som läste förr till hur många som läser nu per dag. Hur läsarantalet sakta men säkert har ökat. Hur läsarantalet är beroende av hur ofta man skriver. Hur det är beroende av helger, vackert väder och speciellt sommarmånaderna.

Så snälla en kort kommentar räcker. Tack till alla er som kommenterar.

Är så otroligt glad för alla er som hittat hit till mig och er som återkommer. Det är som ett knark som får en att fortsätta skriva. För det är ju för er jag gör det och naturligtvis också för mig själv. Som en liten dagbok i cyberrymden.

DSC_0228

Annars så har jag idag haft kaffesällskap på café Nathali av en bästaste vän. Vi hade int träffats på länge så vi hade mycket att tala ikapp. Alltid lika roligt med mina bästaste vänner, så även idag. Känner mig alltid lika upprymd och positiv efter en sån dag. Alltid mycket piggare.

Så med andra ord har det varit en bra dag idag 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i bloggen, Mitt i Livet, vänner. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Nyfiken

 1. notgubben skriver:

  Det där har jag också undrat över. Särskilt det faktum att oftast, bara några minuter efter att jag publicerat en ny text, är det någon i USA som läser den. Har NSA uppmärksammat mig? I så fall, har de koll på alla här på Bloggen?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo du har så rätt…kanske dom kollar alla bloggar ifall vi är nån säkerhetsrisk eller dylikt 😉 Det är ju int bara USA…det finns besökare från många länder, där jag knappast har nån vän 😉 Men man kan ju låtsas att man har fina siffror och bara njuta av det.

   Gilla

 2. elovena skriver:

  Jag är här. 🙂 Det visste du eller hur? Jag tycker ju att jag känner dig ganska bra efter att vi träffats så du är speciell för mig, inte bara en bloggare i mängden. Tack för att vi får läsa om din vardag i vått och torrt, och dina fina foton fascinerar mig gång på gång. Kram till dig!!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Hej på dig…jo, vi har ett speciellt band. Skulle vara roligt att träffas igen 🙂 Tack, och tack själv för att du läser. Kramar!

   Gilla

 3. Greta Jakobsson skriver:

  Hej Johanna! jag är här, det visste du Bästa fru.
  Njuter av dina fina foton och texterna inte fy skam heller 🙂
  Följer följer…. Kramar Greta!

  Gilla

 4. villaherberts skriver:

  Jag tittar nog in nästan varje dag, njuter av dina foton och att få ta del av ditt liv. Vi ses ju snart.

  Gilla

 5. Mango skriver:

  Du skriver så väldigt intressant, fina foton tar du åxå, att det är trevligt att läsa dina bloggar.
  Kramizar av Mango.

  Gilla

 6. Lena skriver:

  Tittar in ibland och beundrar dina fina foton. Jag är alltså en siffra i mängden… 😉

  Gilla

 7. lma7 skriver:

  En till här som läser och beundrar dina bilder!

  Gilla

 8. Carola skriver:

  Läser gärna din text och beundrar dina fina bilder 🙂

  Gilla

 9. Barhoppan skriver:

  Hej hej på dej! Jag läser din blogg nästan alla dagar. Fina fotnoter och kiva text,det känns ibland som man skulle vara en gammal bekant med dig. Tror nästan jag skulle säga hej om vi sku råkas nånstans

  Gilla

 10. Gunilla skriver:

  🙂 de va just de jag gjorde…sade hej på Gammelgårds pizzeria för några år sen, tyckte ju jag kände dig….fina bilder och roligt att läsa om barnbarnen eftersom våra är ungefär i samma ålder!!
  Kramar 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Så sant 🙂 Jo det är ju precis så det är..man blir ju bekant med den som bloggar, fast den som bloggar int har en aning. Men det är ju det som är kul, just det fakto att du sa hej. Tack 🙂 kramar!

   Gilla

 11. Monique skriver:

  Hej Bästisen.
  Roligt att följa dig, så vet man vad som händer i din vardag, fast man inte alltid träffas så ofta. Fina bilder har du ju också.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s