en söndag

Landelivet fortsatte hela söndagen.

Det började med premiär frukost på bryggan i gassande sol. Mycket välkommet efter lördagens kyla.

DSC_0107

DSC_0080DSC_0094

Det var plattande lugnt nästan hela dagen.

Planerande av sommarens project. För det måst det alltid finnas. Int en sommar utan något att göra. Int en sommar sittandes i solstolen med frugan sin. Sån är han min man, han kan int varva ner. Eller så är det just vad han gör, då han planerar och förverkligar sina project. Vad vet jag. För jag sitter nog mer än gärna i solstolen och njuter. Läser en bok, handarbetar eller bara lyssnar på tystnaden.

DSC_0123

På söndagen fortsatte jag med mitt diskande. Jag strök gardiner och dukar. Till både köket och kammaren har jag köpt nya gardiner. Efter att i flera års tid haft färggranna och blommiga fick jag för mig att i år gå in för enfärgat. Vitt till köket och grönt till kammaren.

Det gjorde verkligen skillnad, åtminstone i köket. Ljuset flödade in och det såg fräscht ut. Så fräscht det nu kan se ut hos oss på lande.

DSC_0127DSC_0130

På kvällen då vi skulle börja söka oss hemåt fick jag värsta hypon. Mitt blodsocker sjönk till 3,1. Har int på länge haft för lågt bs så jag hade int med mig något som borde hjälpa direkt. Så jag åt godisar som jag hade kvar, jag åt 2 smörgåsar…men nej det ville int stiga. Uffen sa att det fanns socker i min svärmors stuga. Hmmmmm…fick till slut dricka varmt sockervatten…uäk. Sen först steg värdet så mycket att jag vågade sätta mig i bilen och köra hem.

Vad lärde jag mig av detta. Kom ihåg..ta saft med, ta siripiri med, ha honung i närheten. Räkna kolhydrater lite bättre så att insulinintaget före maten blir rätt.

DSC_0124

DSC_0092

Det var min söndag.

Annonser
Det här inlägget postades i Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s