dagens äckligaste

Idag var det Fammo dag.

Hämtade Cecilia och hämtade sen Alexander från jobbet hem på lunch. Ett evinnerligt pusslande med skjutsande hit och dit, liksom. Efter att vi hade fört Alexander tillbaka på jobb åkte jag och Cilla i vår tur på lunch. Vet att våran tös äter det mesta så jag köpte en bit maletköttpaj från café Nathali åt henne, med gurka, tomat och vattenmelon på sidan om. Till efterrätt lovades glass om maten åts upp.

DSC_0136DSC_0139

Då vi var till Pjukala och lekte i förra veckan hade dom en vattenpistol som Cilla blev förtjust i. Den var köpt från Honkki Konkki, så efter maten åkte vi dit.

Då vi kom hem ville hon direkt skjuta med pistolen. Nå, bara Fammo sku ha förstått hur hon skulle fylla den med vatten hade det ju varit bra. Det krävdes ett samtal till systran min för att fatta hur jag skulle göra och ändå gjorde jag det inte. Till slut löste det sig och jag fick patronen fylld.

DSC_0152DSC_0175DSC_0184DSC_0185

Kände mig aningens dum, då Kajsa sa att t.o.m. hennes flickor fick upp den själv.

DSC_0179

Då Cilla hade skjutit på allt och ingenting en god stund ville hon i sandlådan och leka. Vi har haft en grön pressu på den så att int kattorna skall göra sina behov där. Tog upp ena hörnet och vad kikade upp på mig ur sanden. Jooo…en groda.

Där satt vi och lekte i sandlådan med resten av lådan täckt tills det var dags att hämta Alexander från jobb. Vet int vad jag tänkte, men plötsligt lurade jag under det täckta hörnet. UUUjjjjj…vet int hur många grodor/paddor som tittade på mig där underifrån. Till slut drog jag bort allt. Visst tycker jag att dom är fina om jag ser en hoppa på gräsmattan. Men fem till sex st. i vår sandlåda uäk!!!!

DSC_0146DSC_0148DSC_0199

Underhållande tyckte Cilla, för hon bara skrattade.

Lite över fyra hämtade vi Alexander som fortsatte till St:Karins med Cilla.

DSC_0141

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s