sommarblommor och lite mer grodor

Brukar int gå och lägga mig så värst tidigt. Men inatt la jag mig tidigare än jag brukar. Så fort jag la huvudet på dynan började hjärtat bultta. Hur jag än svängde och vred mig kom ångesten. Steg upp tog lugnande och la mig i soffan på nytt med datorn. Då jag kände att ögonlockena började bli tunga la jag mig på nytt i sängen och somnade bums.

Detta resulterade i att jag sov som en stock tills klockan var två idag.

Hmpfff### varmt och soligt och där ligger jag och sover bort halva dagen.

Men sen då jag äntligen fick mitt ass från sängbottnet gick jag ut och började plantera uteblommorna som jag köpte häromdagen. Stod och laddade mylla ur komposten med skottkärran bakom mig då jag snubblade och föll i den så att den kippade omkull, och jag med den. Säkert en rolig syn om nån hade sett det och ganska så typiskt mig.

Rusade som en galning fram och tillbaka med krukor, blomster, mylla och skottkärra. Till slut helt svettig hade jag det gjort. Nu är allt i krukor och jag hoppas att dom ser lika vackra ut efter sommaren som dom gör nu. Men det är önsketänkande, jag vet. Har helt reducerat alla uteblommor eftersom vattnandet brukar bli lidande då vi är på landet mera än vad vi är hemma.

DSC_0258DSC_0244DSC_0252

Köpte en ny duk till utebordet samtidigt som jag köpte gardiner till lande. Är verkligt nöjd med den. Just nu passar den bra in och ser fräsch ut. Annat är det efter sommarens regn. Men jag brukar alltid köpa dukarna till bordet med principen slit och släng.

DSC_0240

Kunde int låta dom snuskhumriga paddorna vara ifred idag. Slet upp pressun med Elins hjälp för att kolla om dom hade sökt sig tillbaka och visst hade dom det.

DSC_0285DSC_0298DSC_0295

Är trots sovandet jätte nöjd med dagen. Jag hann med mycket, känns det som. Även fast det int var så storslaget det jag gjorde, var det ändå mycket mer än vad jag brukar få gjort under en dag.

DSC_0268DSC_0303

Tackade mig själv med en munk och en kopp cola i gungan.

DSC_0310

Lupinerna blommar och midsommarrosens knoppar håller en och en på att spricka ut.

DSC_0206DSC_0235

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till sommarblommor och lite mer grodor

  1. Barhoppan skriver:

    Kanske du har en massa prinsar där i sandlådan
    Ha en bra dag

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s