stora barn

Så var det dags att inse faktum. Har inga små barn längre.

Då Elin fyllde 18 i Maj kändes det int ännu så klart och tydligt som det gjorde idag då jag satt mig i bilen med henne som chaufför för första gången. Jo, hon fick sitt körkort idag.

Och plötsligt har int jag nån lillpia mera utan en vuxen dotter. För visst är man ju vuxen då man får köra bil alldeles själv.

Hon körde oss till Skanssi och ni kan ju ana lyckan hon kände.

DSC_0345Men nog kändes det konstigt.

Annars har jag idag haft träff med en bloggvän från Österbotten.

Vi åt lunch på Fontana, strosade i butiker och gick till slut på café, innan det var dags att säga hejdå.

Vi hade en skön och avslappnande eftermiddag tillsammans. Så otroligt trevligt att träffa henne igen.

Förstod int då jag började skriva min blogg att jag efter några år skulle ha vänner som jag träffat på grund av den eller genom den. En mycket positiv sak med att ha en blogg. Den har blivit så mycket mer än bara skriverier om min vardag.

midsommarros

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, vänner. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till stora barn

 1. Barhoppan skriver:

  Grattis till stora barnet. Tycker också att bloggen är kul fastän jag inte kommer mig för att skriva så ofta. Skulle nog vilja men det blir inte av alla gånger. Läser många bloggar nog,bla din alla dagar
  Ha en bra dag

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack..är själv helt likadan. Är dålig på att kommentera. Men ibland blir man och fundera..vem läser egentligen. Fast det nu egentligen int har så stor betydelse vem..huvudsaken är att nån läser.Det är ju därför man skriver. Ha et bra veckoslut 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s