inget lande den här helgen

För mig då. Men int mig emot, så kallt och ruskigt som det har varit här idag.

Stannade hemma för att jag fick till uppgift att laga smörgåstårta till Linnéas dop imorgon.

Har ett superenkelt recept som jag fick av min väninna en gång i tiderna. Det är inte bara enkelt, det är gott också. Jag har gjort tårtan otaliga gånger förut. Men den här gången ville det int riktigt bli som det skulle. Först nog, men då jag satt sista varvet bröd började tårtan glida ner på ena kortsidan. Det har aldrig hänt förut. Fick bråttom att sticka ner stickor i ändan så att den int helt skulle falla ner. Som tur så skall den dekoreras och det mesta kan döljas.

DSC_0006DSC_0007

Det blir ingenting av mitt lagande nuförtiden. Varje gång är det något som går tokigt. Eller så är det något jag lämnar ogjort fast jag har köpt ingredienser för att jag bara är lat och int orkar ta itu med det.

Med tanke på dop har jag nu äntligen varit till en interflora blombutik och handlat en blomma åt mig för presentkortet jag fick av min Gudfar och hans fru till födelsedagen. Jag som slängde ut nästan alla mina grönväxter i vintras har nu blivit med en garderobsblomma. En stor en. Den behöver int vatten så ofta och är annars också tacksam, så den passar mig bra.

DSC_0011DSC_0017

Nu skall jag försöka lugna ner mig efter smörgåstårts eländet. Skall spela lite FarmVille 2. Har helt fullständigt fallit i detta träsk. Den första FarmVillen tog många med storm, men jag klarade mig. Nu skulle jag bara prova…men..men…nu är jag fast. Jag har ju mina odlingar som bör sås och skördas, mina djur som behöver mat, mat och bakverk som skall lagas, mark som skall röjas, produkter som skall säljas.

Ni stackare som är vänner med mig på fb har säkert int undgått detta. Tyvärr skickas det meddelanden som alla kan se utan att jag kan göra något åt saken. Så jag hoppas ni inte blir nervlösa, bara skrolla neråt och bort från det.

Detta måste ändå få ett slut. Tänker hela tiden att idag är sista dagen, men så hittar jag mig där igen.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mat, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till inget lande den här helgen

  1. Jennifer skriver:

    Gud va gott det ser ut!

    kika gärna in på min blogg;
    http://donnads.devote.se

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s