en yrboll till fammo

Som tur ändå int på samma dag. Jag som yrboll och fammo på fammodagen.

Igår åkte jag och Elin till Skanssi på eftermiddagen. Hon kommer gärna med nu, det är ju så roligt att köra.

Vi åt på Rax, gick i butiker, kollade in reor, köpte födisgåvor och var till apoteket.

På kvällen var vi bjudna till min kusinvitamin, jag och Elin. Gladeligen åkte vi dit. Smaskade i oss ostar, glass och lakrits. Jag kunde t.o.m. ta en sider då jag hade chauffören med mig.

DSC_0303DSC_0308DSC_0306

Då vi åkte hem lite efter tie körde vi via valintatalo.  Hade ett paket att söka från posten och ville ha lite godis. Då jag skulle betala hittade jag int mitt bankkort i plomssan. DAAHHHH!!!!…hittade det int nånstans. Uffen tyckte jag skulle anmäla det försvunnet, men jag var ganska säker på att jag hade lämnat det i apoteket i skanssi, för vi var där sist. Vilket var tur, för då jag i morse ringde dit var kortet där.

Väl hemma skulle jag ringa till Alexander fram och tillbaka. Men var var telefonen, liksom. Elin ringde till den, ingen signal hördes. Hon gick ut till bilen och medan hon ringde till den, svarade dom på valintatalo i min telefon. Den hade jag glömt dit. Som tur var butiken ännu öppen, så Elin hämtade telefonen åt mig.

Då jag gick och la mig och skulle skriva några rader i min dagbok, slog det mig att det var måndagen den 16:nde och jag hade haft tid till mentalvårdsbyrån klockan två. HMppfffff!!!!!#####…… Det var så dags då.

Huh hejaaaa…vilken yrtsi boltsi jag är. Kan så harma.

Idag var det Fammodag. Yrbollen koncentrerade sig ordentligt för att klara av en liten tös i Skanssi som ville se på det ena och det andra. För tammetuttingen om jag hade tappat bort henne nånstans. Men allt gick bra och vi hade några roliga timmar tillsammans. Vi gick och kollade leksaker, åt glass och lekte i båda parkerna som finns där.

Det har väl int undgått nån, detta vintriga väder som vi har haft i dag. Tusan så kallt. En riktigt isande vind och hagel. I radion lovade dom lite bättre till midsommaren, men int sååå mycket varmare.

Blir alltid så irriterad på människor som säger, att månne det var den sommarens vackra väder vi har haft, då det har varit varmt i början av sommaren. Men onekligen undrar man ju nog lite.

Midsommaren kommer med stormsteg och jag blir lite nervlös. Hur skall jag hinna. Vad skall vi äta. Kläder skall packas för semestern börjar. Förrän någo kläder kan packas måst dom tvättas och strykas.

Men nog blir det bra till slut, det blir det alltid och när midsommaren är över, brukar jag undra varför jag har varit så angstig.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet, vänner. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en yrboll till fammo

  1. Barhoppan skriver:

    Dina egna tycker säkert att det är ganska spännande liv att leva med dig

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s