härlig vy mot sjön

Här hos oss på landet har träden växt så det knakat sen dom planterades för typ 40 år sen.

Dom har helt täckt min vy ut mot sjön då jag står och diskar vid fönstret som är vänt mot vattnet. Och man vill ju se sjön, det är ju det som är pointen med fönster ut mot havet, eller?

I varje fall vill jag det. Jag bara älskar havet, jag älskar att känna vinden i ansiktet och lugnet. Det känner man ju int inne, dock, men därför är utsikten så viktig.

Det har alltså fällts träd i stranden. Int för att jag har bett om det, precis, utan för att dom har varit ganska dåliga. Dom skulle under vintern ha riskerat den nya bryggan som i år skall byggas. Eller brygglocket för att vara exakt.

Ett lock som skall hålla vår livstid. Nästa gång är det nån annan som får göra jobbet.

DSC_0004DSC_0011DSC_0016DSC_0030

DSC_0047DSC_0052

DSC_0037

DSC_0053DSC_0057

Förut har int vår stuga setts från sjön, kanske den gör det nu.

Annars fick vi en midsommargåva som var mitt i prick av Uffens bror med fru. Vi fick dom nya Mamma och Pappa muminmuggarna. Muggar som är helt bannlysta hos oss nuförtiden. Det finns en som tycker att det minsann räcker. Men nu kunde det int hjälpas. Jag tog gladeligen emot gåvan. Ännu väntar en mugg som jag fick välja till morsdagen av Linda och Elin men som jag ännu int har valt, för jag har int kunnat bestämma mig för vilken. Nu vet jag.

Det är ju sommarmuggen, förstås. 🙂

DSC_0059

DSC_0056

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till härlig vy mot sjön

  1. villaherberts skriver:

    Helt rätt att ta ner träden för att få sjöutsikt från köksfönstret.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s