nästan sommar

Elin låg på en handduk på gräset och solade då jag vaknade idag.

Är det så där varmt. undrade jag…jooooo..sa hon..och jag klädde mig i topp och shorts. Säkert var det varmt där nere på marken i gassande solsken utan den kalla vinden. Men jag frös. Gick hastigt in och bytte kläder.

Det var ju sommarväder, det sken en sol från en klarblå himmel, det var bara vinden som var kall. Så vad kan jag annat än vara nöjd över vädergudarna idag. Tusen gånger bättre än vad det har varit.

Ensamma som vi var här, jag och Elin, satt vi oss i bilen och åkte till kyrkbacken som tidsfördriv.

DSC_0011

Vem såg vi först om int släkten som var dit med båt. William hade kört i Moffas famn hela vägen och var supernöjd och stolt.

DSC_0016DSC_0038

Vi gjorde sällskap till antikaffären. Ett måste åtminstone en gång per år.

DSC_0024

Efter det delade vi på oss. Jag, Elin och Ebba gick till gästhamnen medan dom gick till Biffi på en bit mat.

DSC_0046

DSC_0094DSC_0057DSC_0058

Vi strosade bland butikerna i den lilla röda stugbyn, träffade bekanta, stod och snarvlade lite här och där. Såg ett par söta prickiga tossor. Frågade Elin om hon var intresserad och visst var hon det, synd nog var dom för stora åt henne och det fanns int mindre nummer, så jag köpte dom åt mig själv.

DSC_0109

Vår tanke med att åka till kyrkbacken var också att äta mat på Biffi. Dit gick vi via lanternan. Där är bara för mysigt. men som vi nu int sku stanna på kaffe.

DSC_0059

Elin sa redan då vi åkte att hon kör till kyrkbacken och jag får köra hem. Vadåååå…liksom. Jo hon ville ta en sider till maten. Nej hördu sa jag, om det är nån som tar en sider är det jag. Men sini, sen visade det sig att jag nog int alls var sugen, så hon fick sin vilja fram. Eventuellt lite bakvänt.

DSC_0072DSC_0075DSC_0083

Till slut, fast vi var mätta av våra burgare som vi åt, gick vi ändå till gästhamnen på glass, snål som man är. Lite väl var det nog för till slut blev jag bara äcklad.

Vi hade en riktigt fin eftermiddag tillsammans, jag och min yngsta 🙂

DSC_0039

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till nästan sommar

 1. AH skriver:

  Då man minst anar kan man råka på släktingar. Detsamma gäller väl här på bloggen. Därför tänkte jag hälsa att jag fortfarande lever fastän jag här på bloggen för det mesta vandrar osynlig bland eder.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Du har så rätt..det är lite dåligt med kommentarerna från min sida också. Ha en riktigt skön sommar 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s