ofrivillig bloggpaus

Ja, så blir det då bloggen.fi plötsligt bestämmer sig för att int fungera på några dagar. Gör en aningens nervös med tanke på bloggkrachen för några år tillbaka. Nå, ingen fara den här gången, nu är jag tillbaka, men det får en onekligen att undra över om det vore dags att byta domän.

Fick höra av Elin på lördagen att jag är den slöaste person att umgås med här på landet. Antingen vattnar jag mina grödor och matar mina djur i Farmville eller så sover jag. Inget bra sällskap alltså. Så efter maten åkte hon hem.

Nog för att jag klädde mig i en lande solklänning, satte mig på en stol, fotograferade lite, försökte koncentrera mig på en bok medan Elin låg på gräset och solade.

DSC_0185

DSC_0173

DSC_0114DSC_0117DSC_0121DSC_0130DSC_0132DSC_0165

På eftermiddagen kunde jag konstatera att det ser bra ut på bryggfronten. Efter nästa helg har vi en ny brygga.

DSC_0142DSC_0203

På söndagen fortsatte slöandet. Hur mycket orkar man slöa, kan man ju undra. Jag fattar int riktigt själv heller. Så här långt den här sommaren har jag varit tröttare än någonsin. Har int badat bastu just alls, for int in till stan fast jag hade möjlighet, försöker komma så lätt undan med matlagningen som bara är möjligt.

Försökte göra något vettigt, så medan jag väntade på att Alexander och Lena skulle komma, tog jag fram stickningen. Sockorna som jag började på för en evighet sen. Den ena blev färdig, så nu väntar den andra.

DSC_0212

Då ungdomarna kom blev det grillning och snarvlande.

DSC_0220

DSC_0215Lena tillbringar några dagar här medan Alexander kör till jobbet härifrån. Skoj. Och ikväll kommer Linda med en kompis.

Blev så till mig igår då jag såg Alexander från sidan då han pratade med sin farbror. Hans haka rynkade sig precis som min pappas haka gjorde då han pratade. Tänk att man efter tio år kan komma ihåg vissa uttryck i någons ansikte och se det i ens pojke. Lite kusligt på samma gång, HUR lika Alexander är sin Moffa.

DSC_0138

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s