en kort roadtrip

Plötsligt idag på eftermiddagen fick jag myror i byxorna och ville bort.

Sku sitta i solen en stund, men som jag satt mig i solstolen gick solen i moln. Satt där en timme kanske och stickade på mina raggsockor. Sen fick jag nog. Sa åt husbanden att nu drar jag till Amalias hem i Korpo. Har haft en sån längtan dit. Typiskt nog sken solen igen då jag satte mig i bilen för att åka iväg.

DSC_0255DSC_0265

Men ångrar då rakt inte mitt beslut. Fick kolla in och pilla på en massa fina ”jag vill ha” saker och fick köpsuget tillfredsställt.

DSC_0278DSC_0279

Nån av dessa muggar sku nog passa mig perfekt. Do what you love, do more of what makes you happy….ingen skillnad vilken, en favvo mugg skulle den bli helt klart.

DSC_0281DSC_0283DSC_0287

I cafeét intog jag en nygräddad våffla och drack en latte medan svetten lackade. Hur tänkte jag där, liksom?? Hursomhaver var våfflan supergod och latten likaså. Kunde dock ha varit en islatte 😉

DSC_0295

Cafeéts fönster pryddes av fina sirliga sländor.

DSC_0290DSC_0298

Försökte mig på en liknande selfie som en min väninna brukar ta av sig. Ett okej försök, men absolut inte i samma klass som väninnans.

DSC_0316

Fastnade direkt för en rosa träljusstake och en grön ljusmanchett. Dom ville jag absolut ha. Förövrigt ville jag ha allt i butiken och fick suget en smula släckt av en gåva jag köpte. För för mig är det ingen skillnad om det är till mig eller till nån annan jag köper, bara jag får köpa. Nå….nääääää….lite överdrift där…med en gnutta sanning.

DSC_0319

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en kort roadtrip

  1. Barhoppan skriver:

    Hej!
    Jag fick samtal från Korpo i går på eftermiddagen,dotter med familj anlände dit från Nagu. Dom skall vara där några dagar. Kanske du såg deras båt (utan att veta såklart)
    Ha en bra dag

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s